Love this post:Love this 42

malena-6639

Då vi kommit hem från BB kom YLE till oss för att filma och intervjua. En journalist tog kontakt med mig, då hon sett att vi fått barn och frågade om vi kunde ställa upp. Storyn handlade om hur fler och fler förlossningar sätts igång. Nu var det ju så att jag inte blev igångsatt, men nära var det. Jag skulle ha haft en igångsättnings bedömning på morgonen tisdagen den 25.3, men kom själv in kl.03 på natten och nio timmar senare var sonen ute. Är glad över att igångsättningen diskuterades och att jag fick veta om möjligheterna men gladare är jag över att förlossningen började naturligt. (med självklart lite hjälp av hallonbladste, städning, promenader, ligga still, dansa, kryddstark mat, meditera, körde den skumpiga vägen till Brudskär, skratta, färdknappen, bastu, bastu, bastu… Mer om detta senare;) Kroppen hann med och jag hade en lugn och skön förlossning.

Här kan ni se klippet. Filmat hos oss, lillen med mössa på ögonen och mig ammande. Kom av mig i intervjun då journalisten började med frågan om hur det känns att sonen nu kommit till världen och hur det är att ha blivit mamma. Blev mycket rörd och har ingen aning om vad jag talade om sedan. Men det är okej. Det är ju ungen man vill se på;) Artikeln kan ni läsa här.

yle-uutiset

You may also like...

10 Comments

 1. Oj, underbar! Så söt han e!!

 2. Jag förstod inte ett ord haha.
  Men både du och din son är otroligt vackra =)
  Kram // Therése.

 3. ” Kroppen hann med och jag hade en lugn och skön förlossning. Här kan ni se klippet. ”

  Nej tack 😀 😀

 4. Så fina ni är båda två 🙂

 5. Bra kommentar – dialog är det viktigaste – så gullo baby ♡

 6. Siv Fagerström

  Härligt sööt beibi ni fått!

 7. En stjärna är född!

 8. Vilken fin mamma och vilken liten guldklimp!! Förstod inte vad som sades, men känslorna förmedlades ändå <3

  Kram

 9. Väldigt vackert, men jag kan ju inte finska så jag förstod ingenting. Men du och din son är jättefina. Vilket sött litet ansikte han har och vilka fina ögon. Förstår att ni är lyckliga. Underbart! http://www.lingonstierna.se

 10. Med en igångsatt och två som kommit igång av sig själva är det HELT klart vad jag har för åsikter om dessa två sätt i jämförelse med varandra. Huuua! Naturligt är SÅ mer hanterbart i min värld och tycker man sku ha rätt till en sådan om inte liv och hälsa verkligen står på spel!
  Vilken vacker baby och härligt namn, min yngstes goda kompis heter lika. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *