Lexington event i Helsingfors!

Love this post:Love this 16

Mitt i oktobermörkret, ösregnet och centrala Helsingfors stod vi och log mer än solen, i Lexingtonbutiken! Kundkväll för mina läsare stod på agendan och jag hade väntat sååå! Det är alltid lika roligt att träffa mina läsare!

Jag var klädd i min finaste klänning från Lexington! Rapunzel hade gjort mig fin innan eventet, tack för det. <3

Katariina (i samma mockaklänning som jag har) och Minja.

Sonja och jag har ju känt varandra i flera år. Fast vi aldrig träffats. Är det inte knasigt?! Tror jag till och med frågade om hon är helt säker att vi inte setts, eftersom det verkligen känns så. Passade på att krama henne några extra gånger.

Smått och gott att lägga i munnen.

Dessa härliga muggar är en perfekt present, t.ex till farsdag, förlovningspresent, födelsedag osv.. Rejäla muggar, som jag hade haft kall mjölk och kakao i. Kakao man inte blandat bra, så små klumpar flyter runt i den kalla mjölken.

Det blev shopping, goodie bags och massa fint snack! Alltid lika roligt att träffa er!

Med Corinne och Jennifer stod vi länge och diskuterade fenomenet blogg. Och hur roligt det är att träffa likasinnade. Fina flickor!

Tredje släppet kom just, och där finns bland annat den där härliga Elisa jackan och vinröda sammetsklänningen Veronica.

Mattias flög in från Stockholm.

“Min” hatt!

Flanellakanen står högt på önskelistan! Underbara!

Hjärtligt tack till Lexington som var med och möjliggjorde denna kväll! Och tack till andra sponsorer. Största tack till er läsare som kom och gjorde kvällen, så fin så fin!  ♡ Det här bär jag med mig länge! Hoppas det blir fler träffar med er läsare!

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *