Jag blev nästan årets Coccola-bo!

Love this post:Love this 26

Alltså.

Vilken glad överraskning!

I december presenterade Kokkola-tidningen de nominerade för Årets Kokkola-bo! Jag hade fått den stora, stora äran att bli tillfrågad att vara en av de nominerade. Bara det att vara en bland dessa förträffliga personer var fint nog. Att ens egen hemstad lyfter upp en så. Så ofattbart fint. Att Jesse Kaikuranta var en av de nominerade, var en självklarhet och att han skulle vinna, var också lika självklart – det rådde det ingen tvekan om – han är sååå värd det! Flera gånger om. Höll själv tummarna också för sångfågeln Jannika B och vår alldeles egna Finlands Lucia, Julia Hanhikoski.

Varför jag inte nämnt det på bloggen förrän nu, är för att det är så många därute som mår så dåligt och känner att de måste skriva av sig fulheter på nätet. För det att lyfta upp varandra och vara glada för varandras framgång och lycka kan ibland vara lite svårt. Jag förstår att de kan tänka så. Och jag förlåter dem.

När jag började ögna igenom artikeln visade det sig att jag hade kommit tvåa. Föll ju nästan av stolen av häpnad! Tog i telefonen och ringde kanske sju eller tio samtal, kommer inte ens ihåg, och kvittrade glatt åt personen i luren hur glad jag blivit och taaaack för rösterna!

Till alla er 133 som röstat på mig så vill jag säga ett Stort Hjärtligt Tack!

Ni gjorde verkligen min dag! Minsann.

.

“Malena Björndahl on yksi Suomen suosituimman blogin Malenami.com – Guldkanter i vardagen kirjoittaja. Yli neljän vuoden aikana on Björndahl tuonut kaunista kotikaupunkiaan esille yli 7 miljoonalle kävijälle ympäri maailman. 18-vuotiaana Björndahl vannoi ettei koskaan muuttaisi takaisin kotikaupunkiinsa, mutta onneksi elämä kuljetti toisin ja vielä oman päätöksen kautta, pohdiskelee hän nyt. Täällä elämä on paljon rikkaampaa. Björndahl pitää etuoikeutena asua kauniissa kotikaupungissaan. Kaupungissa joka kasvaa ja on täynnä elämää!”

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *