Love this post:Love this 26

 malenami-treier-3945

Christoph och jag igår efter föreläsningen! Tack till alla som kom, det var så makalöst roligt och spännande! Vad härligt det är att tala om något som står en så nära och är ändå, så känsligt, och få den fina feedbacken. Tack så jätte mycket. Det blir nog flera sådana här föreläsningar har jag på känn!

Jag har fått många förfrågningar på föreläsningar och får ofta frågan om jag föreläser ännu i början av nästa år – och det är ju klart jag gör! Jag föreläser tills vattnet går, om jag mår fint.

Nu har jag trippat runt i min gästlägenhet, jag får bo i några nätter, och bekantat mig med den enorma bastun, vedspisen och tittat vad de har i köket. Imorgon är det tidig väckning. Jag skall ner till studion och få håret fixat och bli sminkad. Sen äter vi också morgonmål och så är det dags för mig att gästa i tv-programmet Min Morgon!

Så knäpper ni på tv:n, kanal YLE FEM ca 07:30, så ser ni mig tala om julen!

Efteråt skall jag till Yle huset och vara med i en debatt för Radio Vega, det kan ni lyssna på efter kl.12:00. Och sen skall vi filma in min del av Julkalendern.

Till kvällen skall jag träffa de som är bakom Livbox och imorgon tala med Lama Chödrak. Tror att jag sedan sover hela veckoslutet.

Ha det fint, så ses vi imorgon!

malenami-treier-3941

Min klänning kommer från Zetterberg.

Tack Tanja för bilderna!

You may also like...

6 Comments

 1. Vilken fin och gosig mage du har! 😀
  När dyker själva gosen upp?

 2. Hej Malena 🙂

  Kolla in dig på “min morgon” nyligen. Mina barn blev ju lite “pruttiga” över att hamna skippa barnprogram i morse men när jag berättade vem jag väntade på sa min dotter genast “ja nog vet ja vem du pratar om mamma. Hon ska också få bebis o hon har ganska stor mage redan”…Du kan kanske lista ut att i vilken skola mina barn går i 😉 Sen slog det mig plötsligt när du pratade om stickerskan att nu vet jag kanske vem det är också. Är så nyfiken att jag måste bara fråga om du nu menar P? Ifall du gör det så har jag ullesockor av henne också o dom är dom absolut bästa, mjukaste och finaste ullesockorna jag har…eller har nog flera par men ändå 😀 Lycka till med graviditeten <3

  En mamma som borde få sin lilla "julstjärna" senast i början av december 🙂

 3. Tusen tack för en inspirerande föreläsning, satt mig ner och skrev min lista direkt jag kom hem. Roligt att ha en person som förebild som har lyckats. Även om vi inte har samma mål så har jag ju ett mål att nå till toppen precis som du.

  Tack, lycka till och grattis till din fina mage….de är nog mitt bästa mål jag uppnått hittills! 🙂

  Anne

 4. Oh, härliga duktiga du. Tog del av såväl debatt som Min Morgon som plåster på såren för att jag inte kunde delta i föreläsningen. Tack.

 5. Här kommer också listor, skönt att kladda ner, man släpper faktiskt lite av morgondagen då. Mål 2014, ja den listan kommer helt klart att se annorlunda ut än 2013. Tack med massa inspiration. Lika härlig person som man ser genom bloggen var du också. Yippii med människor med hjärta på rätt ställe! Skön helg!

 6. Jag hoppas på föreläsning i Vasa så småningom 🙂 har missat tidigare gånger. Gärna om entreprenörskap som är min passion just nu. Kan aldrig få för litet inspiration inom det ämnet… 🙂 eller om bloggande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *