Föreläsningar, tv och radio

Love this post:Love this 26

 malenami-treier-3945

Christoph och jag igår efter föreläsningen! Tack till alla som kom, det var så makalöst roligt och spännande! Vad härligt det är att tala om något som står en så nära och är ändå, så känsligt, och få den fina feedbacken. Tack så jätte mycket. Det blir nog flera sådana här föreläsningar har jag på känn!

Jag har fått många förfrågningar på föreläsningar och får ofta frågan om jag föreläser ännu i början av nästa år – och det är ju klart jag gör! Jag föreläser tills vattnet går, om jag mår fint.

Nu har jag trippat runt i min gästlägenhet, jag får bo i några nätter, och bekantat mig med den enorma bastun, vedspisen och tittat vad de har i köket. Imorgon är det tidig väckning. Jag skall ner till studion och få håret fixat och bli sminkad. Sen äter vi också morgonmål och så är det dags för mig att gästa i tv-programmet Min Morgon!

Så knäpper ni på tv:n, kanal YLE FEM ca 07:30, så ser ni mig tala om julen!

Efteråt skall jag till Yle huset och vara med i en debatt för Radio Vega, det kan ni lyssna på efter kl.12:00. Och sen skall vi filma in min del av Julkalendern.

Till kvällen skall jag träffa de som är bakom Livbox och imorgon tala med Lama Chödrak. Tror att jag sedan sover hela veckoslutet.

Ha det fint, så ses vi imorgon!

malenami-treier-3941

Min klänning kommer från Zetterberg.

Tack Tanja för bilderna!

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *