Love this post:Love this 18

14075062_10154158676623551_875241080_o_hj

Carlzon, Levengood, Träskelin och Björndahl levererar! Empati, passion och lycka i ett framgångsrikt ledarskap. Arbetsvälmåendet sätts allt mera i fokus och ekonomiska resultat förknippas med medarbetare som mår bra både ijobbet och i vardagen. Hur kan vi förändras som ledare, som medarbetare och som människor för att nå också ekonomiskaresultat? Kom med på en fartfylld och annorlunda fredag mitt i novembermörkret.

Jan ”SAS-Janne” Carlzon
“Det kärleksfulla strategiska ledarskapet i kundstyrda företag”
Jan Carlzon, ”SAS-Janne”. Mest känd som vd för Scandinavian Airlines och författare till den internationella succe´-boken Riv Pyramiderna (”Moments of truth”) översatt till 22 språk. Carlzon brinner för det kärleksfulla strategiska ledarskapet i kundstyrda företag.

Joakim Träskelin
”Balans i ditt liv – avgörande för framgång”
Joakim är idrottsproducent hos Folkhälsan Utbildning, har jobbat fram nya koncept inom idrottsområdet nationellt: Han har framgångsrikt arbetat med mental träning, personlig träning och utveckling och är van att coacha både företag och individer.

Malena ”Malenami” Björndahl
”Vision till verklighet”
Malena driver en välkänd blogg ”guldkanter i vardagen”, har lyckats skapa sitt eget varumärke via sin egen driftighet, kreativitet och känsla för stil. Malena föreläser om målsättningarna och deras kraft samt hur man går från vision till verklighet.

Mark Levengood
”Att stå stadigt”
Tidigt insåg Mark att han inte riktigt passar in i de mallar som finns och kom fram
till att hans liv nog blir roligare om han själv bestämmer hur han vill ha det. ”Aldrig
tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar.

Så står det på Folkhälsans hemsida. Här kan ni läsa mer och köpa biljetter till eventet!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *