En dag om vänlighet

Love this post:Love this 20

malenami-11

I förmiddags hade jag en föreläsning för en klass fina högstadieelever om företagsamhet och hur jag byggt upp min blogg! Vi var i biblioteket omringade av gamla värdefulla böcker och jag fick världens bästa frågor om bloggandet! Talade om hur viktigt det är, för en själv, att vara vänlig på internet och att god energi ger ringar på vattnet.

Kom till kontoret för att fylla min mega-Starbuckskopp med chokokaffe då Janne Grönroos, från radio X3M, ringde mig och grattade för nomineringen till Vänligast i Svenskfinland! Vilken trevlig överraskning! Han meddelade mig om att han kommer att ringa, igen, om några minuter för att göra en intervju. Jag funderade vem jag tycker är vänligast, och det är nog min mamma. Och vad vänlighet betyder för mig. Man mår själv så mycket bättre av att vara snäll och vänlig åt andra, och sig själv – unna andra lycka och ge komplimanger. Hur glad blir man inte över det! Tänkte också på då man har dåliga dagar och att mormor alltid sagt att man skall räkna till tio och så kan man också bara välja att vara tyst.

Intervjun gjordes och den var inte riktigt som jag tänkt mig, hahaha! Imorgn morn, runt 08:35 kan ni lyssna var Grönroos frågade och om hans bitterhet tog över, eftersom han själv inte var nominerad…

Nu skall jag ta en dos vänlighet vid Sköna Clara!

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *