Love this post:Love this 0

Förra året, denhär tiden, sökte jag febrilt efter en tiara. Till bröllopet, alltså. Hittade ingen jag tyckte om. Och mitt i min panikfyllda ångest kom jag på att jag är ganska bra på att göra saker själv. Och hur mysigt är det inte att ha en tiara man gjort med egna händer? Traskade iväg till närmaste handarbetsaffär och köpte kristaller, pärlor och guldfärgad metalltråd. Så var det bara att sätta igång. Hade inget färdigt recept utan hittade på på samma gång jag skapade. Här kommer några bilder med text och den färdiga tiaran. Tiaran likar mig och är gjord av mig – lagom kaotisk och exentrisk… haha!

Allt om bröllop har jag plockat ihop i kategorin Malenami & Kärlekens ever after. Snart skall ni få läsa lite om min brudklänning..

You may also like...

0 Comments

  1. Men så fin! Vad duktig du är =) KRAM

  2. SÅ otroligt begåvad du är vännen!!! Så vackert hantverk, tänk va roligt om/när dina barn kan få “ärva” den när det är dags….så himla fint!!! Min äldsta dotter har redan paxat min bröllopstiara, hahaha, men jag har upplyst henne om att lillasyster även hon får ha den när det väl blir dags, om hon vill.
    STOR KRAM!!

  3. åh, va fin. jag funderade också på att göra en egen till mitt bröllop, men ändrade mej och köpte en istället. nu ångrar jag mej lite, sku ju ha varit lite extra med en man själv gjort.

  4. Världens sötaste tiaran! OMG. Älskar den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *