Love this post:Love this 1

Läppglans, champagne, diamanten, stay-upsen, strumpebandet, puder, tiaran, doft, Hanky Panky och Louboutin.

Doften jag hade på mig var Min Doft – Angel. Angel är en klassisk doft som jag redan burit över ett decennium. Den doften identifierar jag mig med.
Funderade länge på underkläderna – trosorna. Eftersom jag bar korsett så hade jag förstås ingen behå, eller annat under. Frågade Kärleken om han hade önskemål och han gillar mina Hanky Pankyn nästan mer än vad jag gör.. haha! Beställde naturvita Hanky Pankyn från Nelly.com nästan två veckor före bröllopet. Väntade och väntade. Tur nog hade jag “plan B trosor”, för några Hanky Pankyn kom aldrig. Efter vigseln, när vi satt i bilen på väg till festplatsen fick jag ett meddelande från posten att ett paket kommit fram..
Strumpebandet är specialgjort för mig. Kisuline designade klänningen och tillhörande strumpeband. Elementen från klänningen återspeglandes i strumpebandets pärlor, fjädrar, spets och silke – royal blue var mitt “någonting blått”. Min Vackra Mamma hittade strumpebandet i kyrkan när de tågade ut efter oss …
Ringen. Ringen. Fick en diamantring av min farmor, storleken på den var 17 och jag har storlek 14. Jag tror jag gick till tolv olika guldsmeder och fick alltid samma svar. Ringen förstörs om den förminskas. Diamanterna kunde falla ut. Vi kom fram till beslutet att smälta ner ringen och göra en ny. Kärleken ville ge mig den vackraste. Han och världens bästa smyckesdesigner planerade min storslagna ring. Den liknar mig. Så många vackra detaljer. Min morgongåva ligger praktfullt glänsande i mitten på 0,6karat, omringad av farmors diamanter – vilket känslovärde.
Skorna är av märket Christian Louboutin och en av de mest underbara gåvorna och den häftigaste överraskningen jag fått av min kära make. Vet att en cigarr skymtar lite på bilden också, bestmannen och brudfrämman hade maffiga cigarrer åt oss. Det doftade gott, men inget jag skulle lära mig röka.. haha!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *