Love this post:Love this 1

Det var roligt att svärföräldrarna var och hälsade på i torsdags. De kom vid sjutiden på morgonen. Morgonmålet var dukat och jag satte bullarna i ugnen, mycket goda bullar, fått receptet av Camilla på Sköna Clara. Kanske jag avslöjar receptet senare. Efter det blev det livsåskådning, slump och mening – favoritkursen för tillfället.

För flera veckor sedan pratade jag och Kärleken om barndoms minnen. Speciellt om olika maträtter vi har gillat eller ogillat som barn. Jag kom ihåg att Marianne, hon som skötte om mig och lillebror, bakade alltid så gott bröd och vi fick hjälpa henne och sticka hål i degen före den skulle i ugnen. Hon gjorde också makaroner och korv som var helt enkelt min favorit! Med ketchup och senap (det börjar väl låta lite knasigt?). Kärleken har bott i Afrika några år då han var liten så hans favoriträtter var lite mer exotiska.

Så på torsdag kväll, när jag kom  hem från J:s så var hemmet städat och ljusen tända. Bordet var dukat och Kärleken serverade mig makaroner och korv a´la Marianne. Så gott, så påhittigt! Tänk att han mindes! Han är nog underbar, min Kärlek. Till efterrätt blev det choklad.

Igår när jag drog fram min laptop som var inskjuten under sängen så var det en ros fastbunden till datorn. En så vacker ros. Jag bara ler och känner mig så älskad.

You may also like...

0 Comments

  1. hej, hittade din blogg på feeejsbokk! fin blogg och roligt att få läsa om hur du har det! 🙂 hälsningar kusinen linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *