Love this post:Love this 0

Systeryster och jag poserar framför Louis Vuitton i Helsingfors. Nästan varje gång jag är till Helsingfors så besöker jag butiken, jag känner mig då lite kulturell, skall jag säga er. Det är som att se på vackra konstverk. När jag kommer in säger jag ALLTID “Honey, I´m home!” och dörrvakten skrattar generat och tittar trött på mig (min replik börjar bli sliten och jag måste komma på något bättre.. fniss!)

Jag har faktiskt aldrig tyckt om Vuitton väskor, tycker inte om monogrammet, det är så klitschigt. Skrev tidigare att de är som konstverk, men jag ser dem inte i min arm. Vet att de är fantastiska och vackert designade men.. nåja, smaken är som… Men har nog många gånger tänkt köpa en Vuitton, bara för att ha en “statement-bag”, men som sagt har jag aldrig hittat en som jag tyckt om – förrän nu! Ååååhh! Väskan hittar ni här! Färgen var ljuvligt beige och kallas för Biscuit. LV logon syntes knappt och det tyckte jag om, annars blir det så skrikigt.

You may also like...

0 Comments

  1. Joo du Malenami, har nu läst din blogg nästan dagligen sen jag fick adressen för en dryg månad sedan och jag måste säga att det är mycket inspirerande att titta på dina fina bilder och läsa dina positiva texter. Tack till dig.

    1. Jag blev rörd av din fina kommentar, moncci, tack! Vad roligt att få så fin feedback!

      Kram, Malenami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *