Love this post:Love this 1

Åh, vad jag är mätt! Systeryster har stått i köket i två dagar och kokat, bakat och stökat för att vi skulle få njuta av en underbar middag på julafton. Och njöt, det gjorde vi!! Tror det var 14 eller 16 sorters mat dukat vackert på bordet (och där är inte efterrätten medräknad). Systeryster kan nog allting, duktig är hon! Det var alltså hennes egen idé att fixa julmaten.

Julgranen är så fin och alla ljusen. Systeryster agerade som jultomte, hon sjöng sina egna skrivna låtar och vi fällde en och annan tår. Paketen delades ut och det tjoades. Tänkte på de fina gåvorna man fått detta år, inte det materiella utan det man inte kan prissätta. Känns så konstigt att vara i Coccola, människor känner igen mig på ett annat sätt (har redan bott borta i över nio år),  de kommer fram och vill kommentera och tacka mig för bloggen. Många skrattar till när jag ser oförstående på dem och säger att jag nog inte känner dem men de känner mig – läser varje dag! Tänk, här träffas vi i cyber-space! Tack för er kära läsare. Många roliga saker man fått vara med om i och med bloggen, fått nya vänner och bekanta. Tack för era fina kommentarer och vackra ord, blir så glad! Tack också Amelia.se för de berömmande orden. Nu skall jag ta en konfektask under ena armen och Systeryster under andra, locka efter alla tre katter och Kärleken, nu skall vi se på Kalle Anka! God Jul!

You may also like...

0 Comments

 1. Jag har läst Amelia i flere år. Förtjust och glad å dina vägnar att din blogg blivit omnämnd!
  Allt är sant!
  Stolt att ha en bloggare från vårt Österbotten med sån charm,stil och personlighet!!
  Fortsätt! Ha en riktigt skön helg..men minns att blogga!

 2. Vad vacker du är Malena!! Ser att du har en Million Dollar i grått också, den är verkligen fantastisk!! Ska också se till att införskaffa i alla fall en, den röda som är min drömklänning som du vet verkar väldigt svår att få tag på men den grå ser man ibland…
  Låter som ni haft en bra start på julafton hoppas resten av dagen blev lika bra!!
  Visst ger bloggandet mycket, det händer att folk kommer fram och berömmer och uppmärksammar mig också och varje gång blir jag lika förvånad men kul är det! Det känns lite overkligt att folk faktiskt går in och läser mina ord och tittar på mina bilder samtidigt som jag vet att det är så man jag förstår nog inte vidden av det att verkligen vem som helst kan se de om de vill… Lite skrämmande samtidigt som det är häftigt och fantastiskt.
  Grattis till omnämnandet i Amelia, det är du väl värd!! Du har så otroligt vackra bilder att bjuda på och dessutom så är du en person med ett sällan skådat djup vacker på ytan ja men det finns så mycket mer bakom som gör dig till en väldigt speciell och intressant människa.
  Kram och god fortsättning till dig och de dina!!
  Kram Ina

 3. Gud vad fin du är!

  Kolla gärna in mina Odd-Molly-annonser på Tradera: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2102150&listtype=1

 4. God Jul käraste vän! Glad att du tyckte om ditt halsband och örhängena! Ville gärna göra något personligt åt dig vännen! Ha en riktigt god fortsättning! Vacker som vanligt i din vackra klänning!!
  STOOOOOOR KRAM!!

 5. Oj Malena – vacker som alltid! Det låter som din ju varit fin o bra- precis som det ska va!
  Julen är min bästa tid för det är då vi verkligen samlas, alla systrar med familjer hos mamma o pappa och mycket skratt blir det. Härligt!

  Vet du, dina Burberrybyxor lämnar inte mitt huvud…Har du köpt dem nu eller var det länge sen? Jag är verkligen sugen på ett par. Är ju så förtjust i Burberryrutan(inte bara OM här alltså)

  God fortsättning! Kram

  1. Tack!
   Evalena – Burberrybyxorna är 3-4 år gamla. Gillar burberry, deras kläder sitter så bra.
   Kram!

 6. Vilket värmande inlägg, du får har en riktigt GOD JUL!

 7. Grattis till Amelia-omnämnandet!
  Verkligen rätt bloggerska lyftes fram-ett föredöme för andra.
  Stort hjärta har du också,vilket jag kan se. Kram.

 8. Amelia varit min favorit tidning en lång tid.
  Jättefint att du blivit omnämnd !
  Tusen tack för en mycket läsvärd och vacker blogg!

 9. En riktigt skön fortsättning på helgen,önskar jag dig ,Malenami!
  Tack till dig för att du alltid ger oss fina ,upplyftande inlägg.
  Kram.

 10. Du är lika vacker som vanligt. God fortsättning kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *