Love this post:Love this 0

24032009-027

Jag har aldrig i mitt liv varit så fascinerad över en produkt! Denna är perfekt! Jag tänker nog aldrig köpa ett annat nagellack än Essie! Punkt.

Jag har sköra och mjuka naglar och nagellack hålls ofta snyggt på EN dag, typ.. Nagelperfektionist som jag är, så klarar jag inte av att se på mina naglar om det saknas en bit lack från en nagel eller om ett litet katthår har förstört den vackra blanka ytan. Nu kör jag med jättekorta röda naglar eftersom jag skriver många timmar på datorn varje dag. Läs, hör och häpna! Nagellacket har varit på EN VECKA (diskat tre gånger utan handskar, badat bastu en gång och tränat och duschat varje dag.) och det sitter ännu helt perfekt! Den blanka ytan är i fantastiskt skick, precis som om jag hade fixat mina naglar hos en specialist för en timme sedan.. jag är häpen och full av beundran. 

Nu undrar ni varifrån man kan skaffa dessa fantastiska och prisvärda lack – Sköna Clara, förstås!

 


24032009-020

Kan ni spreta sådär med era tår? Jag vet, jag är begåvad.. haha!

24032009-018

En skön låda med sköna färger från Sköna Clara!

Hade tidigare den mörkaste färgen “Berry hard”, nu kör jag med illröda “jelly apple”.

 

 

You may also like...

0 Comments

  1. Micke from sweden

    Japp, jag kan också spreta med tårna sådär=) hahah

  2. Tihii! Jag kan också speta mina tår sådär! Vi e nog begåvade! Min mamma har sagt att jag borde lägga med denna talang i min CV 😀

  3. Vill dela med min erfarenhet av Essie. Köpte färgen Eternal optimist och har provat den nu två gånger och varit båda gångerna lite missnöjd på hållbarheten. Första gången höll den bara ett par dagar utan diskning, men nu då jag hamnat diska höll den en dag. :/ Använde inte under- eller överlack men tycker ändå att den borde ha hållit lite längre, och torkat snabbare. Inte alls bättre än hälften billigare nagellack enligt min erfarenhet. Jag litar på märket Mavala. Små billiga burkar man hittar överallt och i alla färger. Sprids bra, torkar rätt snabbt och håller också ganska bra. Söker ännu efter det perfekta nagellacket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *