Love this post:Love this 0

Den vackraste höstbilden med Serge Gainsbourg & Jane Birkin.

Jane Birkin är en stilikon och så stylish att Hermès namngav en väska efter henne. Själv var hon känd för att att alltid ha en korg med sig och legenden berättar att 1981 hade Birkin hällt all innehåll hon haft i sina små väskor in i Hermès designers mycket större väska, när de satt i ett flygplan. Birkin och Hermès chef Jean-Louis Dumas-Hermès designade den klassiska oversize väskan som är alla väskälskares heliga graal. Över 20 år på nacken har The Birkin Bag som blivit en modekult fenomen. Väskan kostar flera tusen och har en väntelista på två år. Men Jane Birkin har sagt till en reporter (Scotsman.com) att : ” I gave up on the (Birkin) bag right away. That bloody thing. I told Hermes they were mad to make it. My one was always full and it ended up giving me tendonitis.”

Jane Birkin är känd för sin kärleksaffär med den franska sångaren och låtskrivaren Serge Gainsbourg (känd som frankrikets Austin Powers), känd för deras duett ‘Je t’aime…moi non plus’. Hon hade också sitt kända “förhållande” med Brigitte Bardot. Det jag tycker om Jane Birkin är att hon alltid har ett hemlighetsfullt leende mot kameran. Hon har det vackraste håret och luggen. Alltid mycket chic, klär sig i bas plagg så som jeans, vit skjorta eller tee…

Vackra tjejer med vackert hår… Man kan skämta om att Birkin väskan är kändare än personen Jane Birkin.

You may also like...

0 Comments

 1. ÄLSKAR DIN VACKRA BLOGG!!

  DET ÄR MYCKET TACK VARE DENNA SOM JAG NU TESTAR MINA EGNA BLOGGVINGAR OCH STARTAR MIN NYA BLOGG:

  http://oddmollyholic.blogspot.com/

  JAG HOPPAS DET ÄR OK ATT JAG LÄNKAT TILL DIG, DU HAR JU SÅ FINA BILDER OCH VERKLIGEN EN GENOMARBETAD BLOGG!! MAN KAN BARA AVUNDAS!!

  HOPPAS DU HÄLSAR PÅ NÅGON GÅNG!

  HÅLLER MED DIG ATT VÄSKAN ÄR MYCKET MERA KÄND EN SJÄLVA PERSONEN!!!

  KRAM,

  PEARL

 2. Nja, för mig är J Birkin mer känd än väskan. Maken till vacker kvinna har väl knappast skådats. Om jag ser ut som henne när jag är lika gammal som hon är nu skulle jag vara mycket lycklig.

 3. Känd som frankrikes Austin Powers? Gör lite mer research. Gärna nåt som sträcker sig längre än att titta på ett fotografi den här gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *