Love this post:Love this 24

malenami-6811

Jag beställer en almanacka till mig. Väljer ut bild att ha på pärmen.
Det är alltid roligt med höst. Man känner det på sig varje år, just i slutet på augusti, innan veneziaden, att det börjar röra på sig igen. Trött sträcker marknaden, kunderna, läsarna på sig, gäspar och tittar nyfiket runt. Det är nu det händer. Jag har snart bloggat i åtta år och kan tala om att det är lika intressant varje år! Det är nya samarbeten, gamla samarbeten, nya jobb och spännande utmaningar!
Jag prickar i datum för när jag blivit bokad att föreläsa denna höst och vinter. Och anmäler mig till många kurser och föreläsningar jag själv vill gå på denna höst. Känner ett stort sug efter att lyssna till inspirerande och starka personligheter.
På mitt skrivbord just idag är det en bunt med biljetter till olika kurser som Arbis i Nykarleby ordnar denna höst. Då jag såg att Olof Röhlander kommer bokade jag genast biljetter till oss från kontoret! Detta är något vi inte vill missa! Röhlanders “Termos i gryningen”-mail har jag fått i min mailbox redan länge och de ger en alltid nya ideér eller nya perspektiv – på ett inte så invecklat sätt. Han är också en av de bästa föreläsarna i Sverige, denna Norrlänning.
Det blev några till kurser för mig… T.ex. Kristin Kaspersen – Stark i kropp och själ. som är i slutet av september och både föreläsning och yoga med Malin Berghagen – Min kropp, min själ, mitt andetag i november.  Jo, jag vet. De har verkligen coola föreläsare nu. Nästa vecka lyssnar jag på Maria-Pia Gottberg, som berättar om att möta starka känslor hos barn. Jag hoppas på att få en inblick och konkreta tips att både bemöta mitt eget barns känslor (tvåårstrots, hejaheja!) och få hjälp i mitt arbete som lärarvikarie. Jag kontaktade faktist Arbis och frågade om jag fick lov att träffa några av dessa föreläsare och få ett möte med dem innan eller efter föreläsningen. Jag menar, då de nu en gång kommer de främsta föreläsarna till Nykarleby, så vill jag nog att ta del av all den visdom de har att erbjuda.

Så vi kommer att ha ett bloggsamarbete Arbis och jag. Få se vad allt vi hittar på!:)

malenami-6836

You may also like...

3 Comments

  1. Har anmält mig till Röhlanders “termos i gryningen” mail nu 🙂 Så tack för att du nämnde det. Precis i min smak:) Håller för övrigt med om att hösten alltid känns som en nystart på något vis, har alltid varit min mest kreativa period.

  2. Fint jobbat, din blogg och Röhlanders gryningstermosar är mina “power snacks” ☺ Får man fråga vad det är för fint du har på dig på bilden? Klänning? Varifrån….?

  3. Termos i gryningen lät intressant. 🙂 Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *