Love this post:Love this 10

Höst

Vinter

Efter många års tacksamt bloggsamarbete med Didriksons fick både min underbara son Leon och jag snygga kläder förra hösten. Kan tala om att de överlägset varit våra mest använda kläder såväl höst som vinter och vår. Inget snack om saken! De mörkblåa täckbyxorna med hängslen har jag dragit på mig alla kalla mornar då jag gått ut och skrapat bilrutorna. Haft dem i pulckabacken och när jag åkte slalom. Faktiskt blivit en sådan som har täckbyxor på mig till stan också (man behöver inte alltid gå i högklackat;). Sen har vi den vackra rostorange färgade varma jackan, som jag får så många komplimanger för! Den är underbar.
Så har vi Leons halare (overall) som jag varit extra tacksam för, Didrikson var snälla och gav mig den i en lite större storlek (100), så jag tror att den är bra nästa höst också. Det är ett så smart plagg, halaren, man kan förlänga både ärmar och byxbenen. Och min son har inte en gång varit våt eller kall efter många timmars lek på gården. Trots otaliga hopp i vattenpölar och trotsiga pauser i snöhögen.
Så. Nu börjar det vara dags att lägga undan dessa kläder för våren och sommarens intågande. Jag har ju redan bloggat om dessa kläder för flera månader sedan, så detta blogginlägg är inget vi kommit överrens om med Didriksons. Kläderna ja, de har vi fått och jag vet att det finns många bra halare därute. Men jag vill tala om för er hur bra jag tycker dessa kläder varit, de har VERKLIGEN varit testade hos oss, så lägg det bakom örat då ni funderar på halare och vinterjackor nästa höst. Tummen upp från mig!
Och ett stort tack till Didriksons!

 

Vår

You may also like...

2 Comments

  1. Det är nog så behändigt med halare! Dagistanten i mig gillar!

  2. Köpte likadan halare åt min son till nästa höst. Jätte roligt att höra att ni varit nöjda med den. Hoppas också vi kommer att vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *