Love this post:Love this 31

En av utflykterna i helgen, var till Mickelbo gård. De hade Halloweenprogram för barnen och vi gick runt och hälsade på djuren. Stället är väldigt mysigt och hemvarmt.

Leon gick hinderbana och vi tittade på.

Stolt mamma, med fräsig frippa, ammade lillen♡

I minidjurparken i ladugården fanns ståtliga påfåglar. Här fick man se kaniner, en iller, små möss, råttor, marsvin, ankor, en katt mm. Barnen fick också hålla i ett djur.

Och det var här som pojken fick rosiga kinder igen. Han hade varit så upp och ner, sen han kom hem. Blek och frånvarande. Men när han fick sitta ner och hålla ett djur, sjönk axlarna på honom och han blev så rofylld. Märktes stor skillnad på barnen, så spralliga ute på gården, och hur de alla satt så lugnt och tyst med ett djur i famnen inne. Det var fint att se.

Den här lilla musen satt han länge och höll i famnen. Smekte försiktigt med sitt pekfinger. Till och med efter alla farit ut igen och var vi ensamma kvar. Och efter att vi gått Halloweenlabyrinten, kom vi ännu tillbaka för att titta på den lilla musen.

Leons favoritmat är kanelbulle.

Jag trodde alltid att jag gjorde den godaste morotskakan, då jag aldrig hade smakat en godare än min. Tills nu. Mickelbos morotskaka är det absoluuuut bästa jag ätit. Tog två. Kunde åka dit idag igen, bara för kakan. Typ så god var den.

Poncho från Rabens Saloner (flera år gammal), Dunjacka Moncler (Sköna Clara), väska By Malene Birger (från Bros), preggojeans H&M, ridsockor från min fasters butik (då det blr kallt, använder jag inga andra sockor. Bästa, bästa!) och mina varmaste och bekvämaste skor från Pomar (bloggåva föra året).

Ännu om filtstövlarna: de är GoreTex och har aldrig blivit våta, för mig. Varje gång jag tar dem på mig tänker jag att jag borde skriva på bloggen om hur jädrans bra stövlar de är! Jag tänker på dig, som kanske jobbar mycket ute, som vill ha stövlar som är lätta att dra på, som håller värmen och som är snygga. De är skorna jag väljer ha då vi åker ut till Flatruet i Härjedalen och det är nästan minus 30 grader. Så. Av alla skor jag har, vill jag mest av allt rekommendera dessa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *