Klänningen från Ganni

Love this post:Love this 18

ganni-0984

Nu har jag hämtat mitt nya pass (bilden blev INTE bra, humpf!;) och jag har tagit en vaccinspruta. På fredagen bär det av till varmare breddgrader! Det var egentligen denna klännings fel. Såg Gannis reklamvideo med klänning redan tidigt i höst och har suktat efter denna skönhet efter det. Man kan ju inte ha klänningen hängande i skåpet i väntan på varmare väder, nej. Hade tänkt visa den åt er då jag går på stranden med turkosa hav i bakgrunden. Och med risk för att låta lite arrogant, så ville jag inte krascha Rock’n Romance webshop, då alla mina läsare vill sen åt denna klänning, så jag tänkte jag ger er en liten sneak peak redan nu.

Ni skulle se hur kjolfållen fladdrar upp då man går. Rena rama drömmen. 

ganni-0972

Klänningen är ganska genomskinlig, men har en “kjol” så inte allt syns igenom. Och hey, ser ni att jag har en liten kille som leker att han är och tältar. Just det, så sååå bra syns det inte. Men man kan tänka på att ha en söt topp eller vacker behå under. Jag har en mjuk, svart behå från Bikbok.

ganni-0974

Jag och Leon har stannat hemma några dagar. Och bara kramats. Han ska inte med på resan. Ååå, kan inte skriva om det just nu för då brister det för mig, längtar efter honom redan nu! Men huh, det blir nog bra dethär! Lade redan upp denna bild på instagram och skrev att det är en sådan lyx att kunna jobba och på samma gång leka inte-röra-golvet. Leon rutschar ner här på kuddarna. Han gjorde det många gånger. Bilden ser mer äventyrlig ut än verkligheten var. Älskar kontrasterna i livet. Och att vara finklädd en helt vanlig tisdag.

ganni-0975

Ååååh, och så har jag blivit bloggambassadör för ett underbart Holländskt märke som heter Noosa! De har fantastiskt vackra läderarmband t.ex. som man kan samla handgjorda Chunks. Skall visa dem i ett senare skede. Väldigt fin kvalité på dem.

Fin kväll på er, kära läsare!

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *