Love this post:Love this 18

Cafeét Skorpan, i Jakobstad, hade ordnat en mysig höstmarknad. Jag tog med mig familjen och vi mötte upp våra vänner där för fika. Våra barn, som är i samma ålder (vi var tre vänner som fick barn nästan samtidigt våren 2014, tripp-trapp-trull), lekte på gården och vi vuxna fick sitta i lugn och ro och prata. Skönt!

Min hatt är från Lexington, kjolen likaså (fått via bloggen, då jag är deras ambassadör), tröjan från Soft Goat, sjalen också. Stövlar från Blankens.

Jag åt en god paj och sallad. Drack gott te, som de också säljer i störa burkar, om man blir riktigt förtjust! (Som jag blev i lakritstet!)

 Nybakade, ugnsvarma. Kön var lång (men gick väldigt snabbt) in till Skorpan, alla väntade på att få lägga vantarna på deras berömda bakverk!

Har jag sagt att Skorpan har de godaste bullarna? Det är sant. Det finns inte någonstans så goda bullar som vid Skorpan.

Det var en liten incident med mitt te. “Nån” högg tag i behållaren och allt flöt ut, så därav väldigt mycket te i bottnat av mitt glas.

Vid Skorpan har de lagt upp en väldigt stor karta, där man får lägga upp en pin var man kommer ifrån.

Leon har fattat ett stort intresse för kartor och var vi bor.

Fin dag på alla sätt, älskar hösten!

You may also like...

2 Comments

  1. Hejsan! Måste säga att du skriver så fint, får texten att låta så intressant! Avundas verkligen din förmåga att förmedla dina tankar i textformat sådär…
    En fråga också: hur gör du när du fotar och får så ljusa, vackra bilder? Ställer du manuellt in bländare/ISO etc? Vad använder du för kamera respektive redigeringsprogram? 🙂

    1. Tack för dina snälla och peppande ord! Blir så glaaad!:) Du, jag skall göra ett inlägg åt dig, så får du svar på alla dina frågor;)
      Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *