Love this post:Love this 60

Vi ville börja med en lite mindre skala växthus. Mest för att vi varit så ambitiösa åren tidigare, men sen på slutrakan, så har vi åkt bort i en längre tid och jobbet varit för inget. Och ett mindre växthus kanske inte flyger med då stormarna kommer. Bilderna är tagna redan i början av sommaren och nu är ju växthuset fyllt av saftiga tomater och väldigt många goda gurkor! Så bra som det gått, blir vi ju nog sugna på fler eller större växthus! I de andra pallådorna har vi olika sorters sallader, örter och jordgubbar. Leon har också sått solrosor. Varje dag vattnar vi och tittar till och sköter om. Och plockar det vi skall ha till middagsbordet. Vi kan göra världens godaste Caesarsallad, själv hälsar M.

Det är så härligt att se Leons glädje och funderingar över växterna. Hur han lär sig ta hand om och hur mycket han älskar sin egen odlade gurka! (Leon äter ju inte grönsaker…. Men nu så!;)

Pilla, vattna, vänta…

Och så en himla massa frågor på det, som Mattias svarar på. Han har tid för alla frågor, alltid.

Nu har krassen nästan helt tagit över blomkrukorna. Vackra Mamma köpte många påsar krasse i maj, då hon gästade hos oss. Vi pillade ner fröna och väntade. Vattnade och väntade. Nu har massa blad kommit upp till Leons stora förtjusning. Sensommar och en härlig färgexplosion i gult och orange, är vad jag väntar på!

You may also like...

3 Comments

  1. Super billeder! 🙂

  2. Underbara bilder! Och vad Leon blivit stor! Hur gammal är han nu? Jestas vad tiden går snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *