Love this post:Love this 23

Bloggsamarbete. Produktfoton jag tagit för Esla.

esla-7265

Tycker dessa bilder passar bra idag. Självständighetsdag. Finland 100 år. Vi på de Finska Esla sparkstöttingarna jag tagit med över havet. Där bortom horisonten är mitt fosterland, det jag alltid kommer att kalla mitt hem. Som ni ser på bilderna är det en som är väldigt exalterad över sin spark och höll sig inte still för bild. Bra så.

esla-7255 esla-7237 esla-7227 esla-7224

You may also like...

1 Comment

  1. Hej, jag har följt din syster Vicci ganska länge på Instagram. Hittade henne ett tag efter att jag hittat din blogg och börjat följa dig. (hon håller också på med musik som jag, så det var kul att följa hennes musikresa)

    Men en liten oro har växt sen en tid tillbaka. Råkade imorse se när hon skrivit på sin Instagram att två ormar hon inte vill bli påminnen av (hon pratade om dig och eran mamma) vill hon inte ha nåt att göra med och att ni är blockerade av flera orsaker på hennes Instagram. Tydligen inte heller vänner på facebook. Jag har lagt märke till att sen hon flyttade till Åbo och träffade killen “MC Kajo” eller vad han heter, så har hon ändrats väldigt mycket. Från en söt rar tjej till en tuff, svärande ilsken tjej. Tycker han killen har en väldigt dålig intryck på henne…. Har verkligen funderat vad som hänt. Blir lite orolig. När jag kollar på killens sociala medier så får jag en uppfattning över honom som inte är särskilt bra. Hon pratar om att ändra namn och vägrar använda erat efternamn.

    Fast det här är en privat sak och angår ingen annan än er, så vill jag bara skicka kramar och hoppas att vad än det är, så hittar ni er väg tillbaka till varann. Jag hoppas hon en dag inser, att familjen är viktig. En partner ska inte ändra på en sådär, utan acceptera hen som man är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *