Love this post:Love this 26

Jag har länge velat att Anders Eklund, för företaget Antonomia (grattis på 15 års dagen btw!), skulle ta bilder på mig och Leon. Riktiga studiobilder. Såna man vill förstora sen.

Jag är ju en sån som inte tycker man behöver planera så mycket, tycker om att vara impulsiv och ha friheten. Och då en måndagsmorgon, då Leon inte hade dagis och det ösregnade, verkligen ösregnade och jag inte kom på vad vi skulle göra den dagen, kontaktade jag Anders och Maria och frågade om de hade tid att ta emot oss för en photoshoot! Och lyckligt nog hade de det på eftermiddagen! Anders har ju varit i branschen i många, många år och fotograferar och filmar allt från produkter, till människor och djur och natur och gör fotokonst, ja, jag beundrar hans arbete och visste hans öga och talang skulle ge oss magiska bilder att ha som minne.

Jag tog med två par olika överdelar åt mig och Leon, så kunde vi byta om vi ville. Skjorta åt honom och blus åt mig.

Deras fotostudio är sååå snygg! Anders hade ställt fram snacks, för oss att äta mellan tagningarna. Arbetar man med barn så är det bra att ta lite pauser, gäller förstås med vuxna också! Blir bättre bilder då! Och så fanns där LEKSAKER.

…Och vi tog med en hel låda med leksaker in i studion. Och så satte vi igång!

Det behövdes inte mycket mer än att trycka på knappen på vindmaskinen och Leon själv klättrade upp på stolen och lekte flygplan.

Så kom Maria. Ljuvliga Maria! Leon pratade om henne i två dagar efteråt och hade nog blivit mäkta förtjust i henne, likasom jag!

Världens finaste bild. Mitt hjärta sväller med kärlek. Tack Anders.

Mys och gos. Ni skall få se bilderna snart, de blev verkligen superfina! <3

Tack Anders och Maria för en finfin dag!

Efteråt gick vi till Friends & BRGRS och äta.

Och så sprang Leon ungefär tre kilometer, fram och tillbaka vid restaurangen.

You may also like...

1 Comment

  1. <3
    Den tiden när barnen sprang 3km eller mer under restaurantbesök är över för min del. Nu hoppas jag mer att de skulle besöka restauranter med mig frivilligt och att det ibland skulle lätta på rumpan och inte bara sitta och spela dataspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *