Skön helg!

Love this post:Love this 38

hunkydory-5557

Nya kavajen från Hunkydory/Dinodina.com, skarf By Malene Birger/Sköna Clara, väska By Malene Birger/Isa Couture, byxor (treggins) från Boobdesign och t-shirt från Rocknromance.se.

Jag har gått och kärat ner mig totalt i en lampa. Men den är så dyr att jag börjar kallsvettas varje gång jag tänker på det. Uäck. Så har jag kärat ner mig i ett par Isabella Marant stövlar, men lägger jag stövlarna och lampan på en fantasivåg så är det är nog lampan som jag hellre vill ha. Högklackade stövlar i all ära och på rea men nog sparar jag hellre pengarna på lampan. Men att äh, att den skall vara så dyr! Så igår kväll har jag rotat i skåp och tvättat och strykt en massa kläder och gardiner och sådant vi inte behöver och skall föra till loppis. Så skönt varje gång man för lass av saker man inte behöver mer till loppis, tömma skåpen och att ha något att se fram emot – kanske en liten peng som får mig lite närmare målet att ha den där lampan hos oss någon dag?

Vi skall också träffa N&L i grannstaden, äta lunch och så skall jag fotografera ett hus (dock inte med monsterobjektivet;). Ikväll är det vår tur att bjuda in våra vänner till “halv åtta hos mig”. Vi är fyra par som träffas med någon månads mellanrum och fixar mat åt varandra. Då vi kom överrens om detta i höst, trodde jag nog att vi skulle ha haft köket färdigt till nu, hahah! Näej. Vet inte riktigt var och hur vi skall sitta, men roligt kommer vi att ha – jajjamensan!

hunkydory-5550

Åhåpps, blev visst långhårig idag! (har Rapunzel of Sweden Clip-ons).

hunkydory-5478

Sköna preggo-treggins, älskar dem! Från Boob Design!

Vecka 31+4.

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *