På kurs till grannstaden

Love this post:Love this 20

noa-noa-5733

Hej på er!

Det blev riktigt, riktigt vår nu! Jag stornjuter av värdet, man fick ta fram vårkappan (vilket är skönt eftersom min vinterjacka inte gick att stänga mer, hrrmm..).

Men nu skall vi iväg på profylaxkurs till grannstaden. Hörde så mycket bra om kursen, redan förra hösten, så vi bestämde oss för att boka tid. Hela personalen vid BB i Jakobstad har fått skolning från “Annas profylax”, som första sjukhus i Finland och kursen ger oss övning i andning, mental förberedelse och coaching-verktyg som ger ökad trygghet och kontroll, sägs det på hemsidan. Och det är just partnern/stödpersoner som skrytit extra mycket på kursen, eftersom de känner att de fått de redskap de saknat tidigare. Jag vet att  man inte kan läsa sig smart på en förlossning och planera och så. Man glömmer säkert allt då värkarna sätter igång. Och ja, jag litar på min kropp och att den vet vad den skall göra. Men just nu känns det skönt att gå på kurs, tillsammans och känna efter hur profylax är.

noa-noa-5687

Kalaskulan och jag i vecka 37. Kappan är från Noa Noa, tröjan Cubus, byxorna H&M, skarfen BeckSöndergaard, väskan Marc By Marc Jacobs och skorna Debbie/Sköna Clara.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *