Love this post:Love this 20

rabens-saloner-4281

Som att träffa en gammal vän, känns det då jag tar fram datorn. Vi har inte setts på en vecka. En vecka! Det var inte direkt meningen att ha en bloggpaus, jag har ju så mycket att berätta för er! Och så glad jag blir av alla kommentarer jag fått! Allt är bara finfint med oss.

Förra veckan var vi på en underbar kryssning med Viking Grace, det skall ni få läsa om senare! När vi kom hem fick vi renoveringsspurt i varje cell i våra kroppar och det resulterade i att istället för att ha tre bastun (!!) så har vi bara två stycken kvar (haha, ja, alltså vi hade en gammal turkosa bastu i övre våningen, en riktigt gammal i källaren och så den nya vi byggde förra vintern). Bastun här i övre våningen skall bli ett walk in closet och är på god väg att bli färdigt. Över ett ton av betong är nu borttaget, väggar och kakel och bråte är borta och men ett olidligt betongdamm kvarstår och ligger över hela huset.

Så på fredagen då jag satt med kameran i famnen och just skulle lägga upp bilderna på datorn kommer Kärleken hem och haltar. Han hade stött foten på innebandy träningarna och kvällen slutade vid första hjälpen. Nu har han kryckor och vi skall strax till röntgen (inget allvarligt dock).

På lördagen samlades alla från makens sida för att ta farväl av makens farbrors fru. Det var en mycket vacker begravning.

Och så firades Tanja igår. Mio tog en kullerbytta i sängen då vi kom och frågade “har du en liten beibi i magen?”. Jadå, det har jag.

Nu? Sitter i sängen med katten som ett värmeelement i famnen och Kärleken på sin dator brevid mig. Brasan sprakar muntert i kakelugnen. Så har jag också tre kameror som skall tömmas. Men nu blir det röntgen för Kärleken och så rådgivningen.

Vi ses!

You may also like...

10 Comments

 1. Fullkomligen älskar klänning/kjolen el vad det nu är du har på dig! Får mig att längta innerligt till våren! <3 till dig och miraklet i magen!

 2. Så skönt att ibland ta en paus från datorn och bara leva i det “rikitga”. Underbar bild på dig. Kram!

 3. Vart kommer den fina kjolen ifrån?
  Kramaar

 4. Tänk så mycket man kan hinna med på en och samma vecka! Både glädje och sorg om vartannat. Men det är ju så det är, livet.

  Och vilken ljuvlig bild på dig! 🙂

 5. Hei.

  Luen blogiasi vaikka olen täysin suomenkielinen. Onneksi nyt olen jo oppinut ruotsia tämän blogin myötä, mutta sanakirja täytyy olla apuna. 🙂

  Kiitos sinulle mielenkiintoisista postauksista ja paljon onnea sekä iloa loppuraskaudelle ja vauvan syntymään. 🙂

 6. Vilken händelserik vecka ni haft! Hann nog börja fundera ett tag om du inte skall uppdatera oss snart med vad ni håller på med. 😉

 7. Men åh vad fin du är 🙂 kram Diana

 8. Vilken underbar bild =) Älskar kjolen.
  Härligt med en walk in closet, är så skoj att få piffa den sen.
  Ha en fin dag, kram

 9. Tänk om man hade bastu ja! Här i Sverige är det ju inte precis lika vanligt, hihi… 😉 Vilken underbar bild på dig !!!!

  ((((( kram )))))

 10. Du är bara såå vacker & fin bild igen! 🙂 Ha de gott*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *