En fräsig kappa

Love this post:Love this 21

bymalenebirger-6217

Snön smälte och så kom det mer snö och så smälte det. Som på beställning. Min fräsiga By Malene Birger kappa, jag fyndade på Sköna Clara-rean, gör sig perfekt nu. Fingervantarna är favoriter från H&M, tror jag köpt tre eller fyra par denna vinter. Eftersom jag är en sådan som tappar bort mina fingervantar. Utom de fulaste och äldsta med hål. Dock har det visat sig att jag inte alls hade tappat bort dessa svarta med guldglitter, för ett par hittades i bilen och två par i tjocka vinterjackan.

Men! Nu har vi ny vecka och imorgon går jag in i graviditetsvecka 36 vilket är helt crazy och jag tror inte alls på min gravid-app på telefonen! Känner att det är något lurt pågång, då tiden går så snabbt! Magen känns vissa stunder mycket tung och ibland känner jag inte av den alls. Kommer att sakna de små sparkarna sååå mycket!

Idag har vi stått ute i blåsten och filmat en musikvideo. Systeryster, som ni vet, är en sångfågel och skriver sin egen musik och idag har vi filmat henne och två dansare hoppa runt på klippor, i skogen och i ett kusligt hus. Ni som följer mig på instagram har sett bilder från idag, t.ex då Systerysters lösögonfransar blåste bort, haha!

Och nu, nu blir det bastu och godnatt! Imorgon får jag finbesök av min vän psykologen och sedan blir det nog en sväng till Sköna Clara, då jag just fick kundmail om att massor av vårnytt från Hunkydory kommit in! Till kvällen blir jag lite mer lättklädd framför kameran och skall föreviga gravidmagen (även om jag inte alls vet vad jag skall ha de bilderna till senare, heh! Hur har ni gjort? Har ni gjort preggo-photoshoot? Vad har ni sedan gjort med bilderna, förstorat och lagt upp på väggen eller ligger bilderna kvar på datorn i en fil ni tittar på då och då..?).

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *