Love this post:Love this 26

noa-noa-5790

Glad kvinnodag, vackra vänner!

Här ser ni en kvinna som känner sig mycket lycklig och kär. Låt mig skryta på min kärlek. Inte bara det att han renoverar och donar med hemmet all fritid han har, så hinner maken med att bjuda ut mig på restaurang och bio också. Igår åt vi så gott, så gott och sedan såg vi 300: Rise of an Empire, vilken jag gillade. Men jag tycker ju om sådana filmer med action och här bjöds det inte bara på action utan också MYCKET starka kvinnoroller, fantastiska kvinnoroller faktist. Och så Xerxes i guldkaliser. Innan jag somnade masserade maken in magen i olja (som han nästan varje kväll gör) och så lite fotmassage på det.

Idag hade han gjort om sovrummet till en fotostudio. Han hade verkligen gjort det så vackert, med en massa plädar och kuddar och fotograferade mig sedan som bara han kan. Balanserande stod han på en stege med kameran, hade omsorgsfullt valt objektiv och använde en stark ficklampa mot den vita väggen som skulle ge mitt ansikte och magen mer ljus (även om det var solljus ute). Såå vackra bilder! Det är bara han som kan fotografera mig så, bara han som ser mig genom kameralinsen på det sättet.

noa-noa-5797

Det att man har en datenight är för mig viktigt att få klä upp mig och göra mig fin. Kanske inte så viktigt för honom att jag är fin, utan jag gör det nog mest för mig. Och nog är det skönt att ta av sig renoveringskläderna och ta på sig en klänning och högklackat (visste ju att jag skulle sitta mycket;).

Aaaand the outfit:

Kappa från Noa Noa/Nordljus, klänning Andersen & Lauth/Sköna Clara (flera år gammal), lilla väskan är från BeckSöndergaard och stövlarna Zara.

Klädde hela handen med armgodis jag fått av min skolkamrat Jenny och hennes vän Annika, som har designat dessa underbaringar! Så vackra smycken!! Märket heter Niveus Label, ett märke ni kommer att höra mycket om i framtiden och flickorna vill bjuda mina läsare 20% rabatt för alla smycken! Använd koden: Malenami20 då ni kommer till kassan.

Alla smycken är 925 sterling silver och 100 % nickelfria. Även guldkollektionens produkter är 925 sterling silver med 18 karats förgyllning. Övriga material som de använder är  halvädelstenar (tex ametist, topas, rose qvarts etc) och sötvattenpärlor.

noa-noa-5810

Och så lite piffigt läppstift på det! Kram på er!

You may also like...

10 Comments

 1. Fina du! Låter mycket mysigt med date-night 🙂

 2. Superfin är du i din fina mage. Och var rädd om honom! Kram Pernilla

 3. ELSKER dit hår! Og elsker den måde du skriver om din mand, når han fotograferer dig. Ved lige hvad du mener – og synes du er en meget heldig kvinde ;))
  Kram

 4. Du är så fin och vilka vackra bilder!!!
  Kram Malin

 5. Så fin du är vackra du! Underbart!!
  Jag förstår precis vad du menar med din makes bilder, de är magiska och man ser kärleken lysa igenom i alla hans bilder 🙂
  Kram!

 6. Vilken härlig text. Inget vinner kärlek.

 7. Du är t.o.m vackrare som gravid, själv såg jag ut som en puppa!=D

 8. Jag ÖNSKAR verkligen att min man kunde fotografera mig så… Men nej. Där får jag inse hans begränsningar. Tur att han har så många kompenserande kvaliteter… 😉 Kram!

 9. Vad glad jag är för din skull att du är så lycklig och kär! Och att du fullkomligt strålar och ser så harmonisk ut.
  Så borde alla kvinnor få känna sig! Älskad, trygg och tillfreds. Jag vet, jag känner mig också sådan.
  Tack för fin text och bild.
  kram Maria

 10. Åhh så fina bilder 🙂 hoppas att ni har fått vår som vi i GBG.

  Jag bjuder in dig att Tävla om en härlig bok 🙂

  Ha en kanonhelg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *