BB väskan

Love this post:Love this 30

lexington-6473

Ja, jag vet. Tycker också att min BB väska är underbar. Har fått den av Lexington. Den perfekta weekendbagen.

Åh, så mycket jag läst om vad man skall ha med sig till BB, då det blir dags! Älskar att läsa alla tips, särskilt om saker man inte tänkt på – eftersom man inte varit i denna situation förr och inte vet vad som komma skall. Dock känner jag på mig, efter att ha varit på en guidad rundtur till förlossningsavdelningen och nu har all den informationen jag har, att hey, det är lugnt, man behöver inte sååå mycket med sig. Och har jag glömt deodoranten hemma är det inte hela världen.

Viktigaste är nog kameran och laddare till den, rådgivningskortet, id, telefon (även om jag knappast kommer att sitta och uppdatera instagram för brinnkära livet), dator och så något tidsfördriv om förlossningen drar ut på tiden. Jag kommer INTE att packa med mig böcker, tidningar, min stickning, korsord eller dylikt. Men kanske ha någon serie färdig på datorn (något jag redan sett, känns det som, t.ex. The Office, Scrubs eller Solsidan. Något lätt). Många säger att man skall ha med musik, men jag är inte alls en sådan som blir avslappnad av att lyssna på valar som sjunger. Så har jag packat med mig müslibars och Ballerinakex (tips från Solsidan, haha!), plommon och mineralvatten. Det finns ju ändå mat vid sjukhuset, om man blir hungrig. Massageolja och havrepåse att värma eller kyla. Hygienartiklar – sparsamt med smink här för mig, eftersom jag inte sminkat mig nu på… en vecka, kanske, så tror jag inte jag kommer att vilja sminka mig vid BB sen heller. Mycket viktigare saker att ha för mig då. Men någon skön läppbalm, lite rouge till kinderna. Ja, vi får se – återkommer kanske med detta i ett annat inlägg (har prövat några nya produkter, som varit super!). Bindor, trosor, amningsbehå, kräm och amningsinlägg. Och så sköna kläder! Beach House pyjamas och så mysbyxorna från Cubus (även om jag redan har fem par så köpte jag nya, sååå sköna;), t-shirt och en kofta. Och egna tofflor. Och så har ju sjukhuset också kläder man får låna, så har man inte så mycket tvätt när man kommer hem. Och eftersom vi har bara några kvarter hem igen, så är det onödigt att packa ner några “resa-hem-kläder”.

Till honom och bébé, Kärleken kommer att ha med sig inneskor/tofflor eftersom vi självklart kommer att önska om ett familjerum, då det är dags. Han sitter här brevid mig nu i soffan coh frågade honom om det är ngt speciellt han skall ta med sig. Han ryckte på axlarna och sa: Sköna kläder och ja, alla datorer och kameror är ju redan packade. Och sedan kom han på att rådgivningstanten sa att man senare kan hämta babyns saker, så vi har bilbarnstolen färdigt på plats i bilden och en liten väska med body, mössa, vantar, halare, ja, så lill*n hålls varm tills vi kommer hem, denna väska är på Kärlekens ansvar. Och så en liten filt vi sovit med redan i ett par veckor, för att den skall dofta av oss.

Har ni tips? Jag, som sagt, ääälskar att läsa era tips! 😉

87 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *