Love this post:Love this 6

boobdesign-5459

Älskar dessa mjukisar!

Har fått några frågor angående storlekar och sån’t på dessa amningsbh:n. Skrev Boobdesign och frågade lite tips, utöver mina egna erfarenheter. Jag har ju ingen aning om hur stora boobsen blir sen! På Boodesigns hemsida finns en bra storlekstabell, där man kan se var man hamnar efter att ha mätt bysten hemma. Om man tvekar mellan två storlekar eller ligger på gränsen mellan storlekarna, så skall man hellre ta den större storleken än den mindre. Av de kunder som skickar tillbaka sina beställda Fast Food BH:n är orsaken nästan alltid så att kunderna vill ha en större storlek än den de först beställde. Fast Food BH:n kommer med extra förlängning och hyskor så att man ska kunna anpassa storleken sen, fiffigt tycker jag!

Jag har storlek M och använder mina redan, sååå sköna! Och istället för att testa om jag får in en hand i amningsbh:n, så lade jag in yllesockor för att vara på den säkra sidan om att de kommer att passa senare. Tog nog bild på det också. Men ja… Kanske inte ska lägga ut de bilderna, hehe!

Ni får ju hela 20% på ett helt inköp vid BoobDesign.com med koden MALENAMI20. Det gäller till och med den 9:e februari. Boobdesign är specialiserade på gravid-/mamma-/amningskläder och har många fiffiga lösningar på t-shirts och klänningar, underkläder och badkläder. Kläder man kan använda som gravid och fortsätta med sen då bebin kommer och man eventuellt ammar.

Så lite mer tips! Har ni följt med fantastiske Vanja, VD för Glammom.se, och hennes preggoresa? Här på blogg och Youtube avsnitten med “Gravid vecka för vecka”. Nu har underbara Iggy kommit till världen och det var ju så himmelens spännande att följa med allting, man satt ju framför datorn och storbölade då denna video kom ut förra veckan. Vanja berättar om graviditeten och nu hur det är då Iggy är ute – hon ger en massa tips och har t.ex också denna amningsbh!

boobdesign-5460

You may also like...

1 Comment

  1. Fast Food är jättesköna! Kan också rekommendera Bravados Silk Seamless bra, lite stadigare än Boob o jättebra när mjölken stiger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *