1000 kilometer och en födelsedag senare

Love this post:Love this 9

luento-5466

På torsdagen vaknade jag av att Kärleken trött mumlade “grattis på födelsedagen, älskling!” i mitt hår. Katten och jag hade delat dyna hela natten. Mornade mig ett par minuter, för att hitta vilken dag det var i mitt minne och varför jag väcks så tidigt, innan jag slog upp ögonen och var klarvaken! Födelsedag och föreläsning vid Lärkkulla, tjohoo! Upp och hoppa, nu skall vi köra ner till Södra Finland! Efter ett rejält morgonmål var bilen packad med datorer och klackaskor, jag hade ännu på mig pyjamasbyxor eftersom det är mycket bekvämare att resa i dem istället för strumpbyxor och klänning. Och så bar det av!

Hade tänkt åka tåg, men Kärleken hade möjlighet att komma med så vi tog bilen, och nog är det ju bara så mycket roligare att resa ner tillsammans!

Vid Lärkkulla tog Barbro emot oss och hon var precis lika varm och fin, som hon varit i de många mailen vi skickat varandra fram och tillbaka sen hösten. Vi fick ett rum att byta om i och så bjöds vi på mat. Det var skönt att vara i tid, eftersom min egen dator är på reparation (buhuuu!) och jag hade en dator till låns. Därav också så få blogginlägg på sistone. Hoppas verkligen jag får tillbaka den snart och att den fungerar bättre.

luento-5470

Jag vet. Min mage är mega-stor, vecka 33 nu, så tydligen skall den bli större! Haha! (och jag är sååååå glad över Marella klänningen jag fyndade vid Sköna Clara på rea! Såg igår att det fanns en storlek L kvar på 70%). Under föreläsningen var det en som dansade lambada i magen och sparkade mig i revbenen!

luento-5531

Halloj alla ni som var och lyssnade! Skriv era hemadresser i detta inlägg (publicerar inte adresserna på bloggen, utan tar bort dem från kommentaren) så skall ni få det jag lovade;)

Väntar på adresser till onsdagen den 12.2.

luento-5537

Min kära vän Hanna, en av “Åbo-flickorna”, jag brukar skriva om, var och lyssnade. Det gjorde mig extra rörd och lite mer nervös än annars.

luento-5525

Träffade också dessa brudar, som jag redan känner så väl via deras bloggar -Ida bloggar här och Elin bloggar här! (Tack för att ni skrivit så fint!)

Jag trodde detta var sista föreläsningen innan jag tar mammaledigt, men blev bokad igen nästa vecka! Kul, kul! Då kommer en grupp elever som har en kurs i företagsamhetsfostran, på studiebesök, och de ville träffa mig och snacka företagsamhet! Skall bli intressant att höra deras tankar och frågor.

Tack Lärkkulla för mig, hoppas vi ses igen!

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *