Love this post:Love this 9

luento-5466

På torsdagen vaknade jag av att Kärleken trött mumlade “grattis på födelsedagen, älskling!” i mitt hår. Katten och jag hade delat dyna hela natten. Mornade mig ett par minuter, för att hitta vilken dag det var i mitt minne och varför jag väcks så tidigt, innan jag slog upp ögonen och var klarvaken! Födelsedag och föreläsning vid Lärkkulla, tjohoo! Upp och hoppa, nu skall vi köra ner till Södra Finland! Efter ett rejält morgonmål var bilen packad med datorer och klackaskor, jag hade ännu på mig pyjamasbyxor eftersom det är mycket bekvämare att resa i dem istället för strumpbyxor och klänning. Och så bar det av!

Hade tänkt åka tåg, men Kärleken hade möjlighet att komma med så vi tog bilen, och nog är det ju bara så mycket roligare att resa ner tillsammans!

Vid Lärkkulla tog Barbro emot oss och hon var precis lika varm och fin, som hon varit i de många mailen vi skickat varandra fram och tillbaka sen hösten. Vi fick ett rum att byta om i och så bjöds vi på mat. Det var skönt att vara i tid, eftersom min egen dator är på reparation (buhuuu!) och jag hade en dator till låns. Därav också så få blogginlägg på sistone. Hoppas verkligen jag får tillbaka den snart och att den fungerar bättre.

luento-5470

Jag vet. Min mage är mega-stor, vecka 33 nu, så tydligen skall den bli större! Haha! (och jag är sååååå glad över Marella klänningen jag fyndade vid Sköna Clara på rea! Såg igår att det fanns en storlek L kvar på 70%). Under föreläsningen var det en som dansade lambada i magen och sparkade mig i revbenen!

luento-5531

Halloj alla ni som var och lyssnade! Skriv era hemadresser i detta inlägg (publicerar inte adresserna på bloggen, utan tar bort dem från kommentaren) så skall ni få det jag lovade;)

Väntar på adresser till onsdagen den 12.2.

luento-5537

Min kära vän Hanna, en av “Åbo-flickorna”, jag brukar skriva om, var och lyssnade. Det gjorde mig extra rörd och lite mer nervös än annars.

luento-5525

Träffade också dessa brudar, som jag redan känner så väl via deras bloggar -Ida bloggar här och Elin bloggar här! (Tack för att ni skrivit så fint!)

Jag trodde detta var sista föreläsningen innan jag tar mammaledigt, men blev bokad igen nästa vecka! Kul, kul! Då kommer en grupp elever som har en kurs i företagsamhetsfostran, på studiebesök, och de ville träffa mig och snacka företagsamhet! Skall bli intressant att höra deras tankar och frågor.

Tack Lärkkulla för mig, hoppas vi ses igen!

You may also like...

20 Comments

 1. Hej, jag var på föreläsiningen, fick många bra tips! MEN visste inte att du fyllde år. Vi borde ju ha sjungit för dig ju 😀

 2. Du är så himla vacker med din kula!

  Kram

 3. Oi en tiennyt sinulla syntymäpäivä oli torstaina! Siis nyt onnittelut sydämelliset!

 4. Det var sååå roligt att se dig jobba, det är en lite annan Malena än vad man är van vid!

 5. tack för en mycket inspirerande föreläsning på torsdagen, kom hem med ett block fullklottat med en massa bra tips och idéer jag ska förverkliga! 🙂

 6. Tack ännu för en inspirerande torsdag! Lycka till med lillis 🙂

 7. Tack för den inspirerande föreläsningen 🙂 också skönt att märka att du är väldigt “vanlig” och down to earth! Fint!

 8. Grattis i efterskott!! 🙂
  Tack för lite omväxling i den annars så hetsiga arbetsvardagen! Det var intressant att få höra om hur du byggt upp din blogg (och hur mycket hårt jobb det ligger bakom!). Har själv en blogg, men är ganska dålig på att uppdatera… tyvärr.. Måste försöka förbättra mig.
  Lycka till med allt i framtiden!

 9. Tack för en inspirerande föreläsning med många tips. Och grattis i efterskott!

 10. Sari Flythström

  Hoppas du haft en bra födelsedag, vi borde ha
  sjungt för dig..men visste inget då ännu. Min viktigaste anteckning från föreläsningen blev “Lev ett roligt liv”-Vilket jag i och för sig redan gör så ofta jag kan, men fick det bekräftat igen. Man har ju så roligt som man gör det! Jag önskar dig lycka till med allt!

 11. Siv Fagerström

  Tack för trevliga funderingar på Lärkkulla!
  Ska INTE starta blog, trevligt lyssna iaf.
  GRATULATIONER! O tack!

  H . Siv

 12. Skulle ha grattat dig om jag hade vetat mendet kommer i efterskott: Grattis 🙂
  Tyckte oxo om din föreläsning, märkte många saker längsmed din föreläsning som jag gör “fel” eller inte har tänkt på tidigare men tar ingen stress, jag ska lära mej längsmed vägen (haha, då har jag trots allt bloggat sen 2008!!!) 🙂 Tack för torsdagen! 🙂
  Jenny

 13. Tack för en jätte inspirerande föreläsning på torsdagen Och grattis is efterskott! ^^
  Jag hitta en helt ny värld inom bloggsfären efter allt du berättade, och känner mig jätte peppad inför att börja en ny! Måst bara hitta tiden att förverkliga allting.
  Och tack också för alla goda råd du gav mig! Dom hjälpte massor 🙂
  Lycka till med allting!

 14. Tråkigt att jag missade din föreläsning, hade gärna varit där! Men en annan gång 🙂

 15. Tack för en inspirerande föreläsning och grattis i efterskott! 🙂

 16. Wester-Karlsson Susanna

  Tusen Tack för en bra föreläsning på Lärkkulla.

 17. fin föreläsning på Lärkkulla och grattis i efterskott, å ja jag var långt hemifrån:-)

 18. Tack för en inspirerande föreläsning, som gav goda råd också åt en företagare som gärna samabetar med bloggare!

 19. Tack för en inspirerande föreläsning! Det var jätte roligt att se dig på riktigt efter att ha följt med din blogg i flera år! 🙂

 20. Tack för en intressant kväll! Det var spännande att höra dig berätta om din resa till bloggtoppen. Vi var tyvärr tvugna att ge oss av tidigare eftersom jag var tvungen att natta tvillingar, som synd! Nästa gång du besöker Karis får du gärna övernatta på mitt Bed and Breakfast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *