Who am I?

Love this post:Love this 0

Hej kära vänner! Nya underbara läsare tittar in här varje dag och härliga gamla godingar har följt med redan länge… Ni är säkert lika nyfikna på mig som jag är på er;)

Jag tycker vi tar en liten frågestund!

Hitta på roliga frågor och skriv dem som en kommentar i detta inlägg, ni får fråga hur många frågor som helst! Lottar ut finfina filtar och smoothies från Chiquita bland alla som deltagit med frågor.

Jag lottar ut tre vinnare på onsdagen den 29.9.2010. Vinnarna får den färggranna filten från Chiquita designad av Josefine Wiel Fredén och varucheckar att köpa köpa Chiquita Smoothies för. Filten är helt exklusiv och i väldigt begränsad upplaga. Mönstret är inspirerat av färska krossade blåbär och tranbär som är innehållet i Chiquitas nya smoothie. Har ni testat den nya smoothien? Den är mumsfilibabba!

Om Chiquita Smoothies picknickfilt

”I min filtdesign för Chiquitas nya smoothiesmak blåbär/tranbär ville jag få fram känslan av läskande, fräscha sommarbär. Jag jobbade med en design som starkt skulle beskriva känslan av blåbär och tranbär. Smakrika, färgsprakande, läskande och goda bär som skulle ha en direkt association till sommar och energi. Filten skulle kännas lyxig och unik. Blåbär och tranbär är klassiska nordiska bär och jag ville att designen skulle utstråla nordisk krispigt fräsch sommar.” Josefine Wiel Fredén

31 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *