Love this post:Love this 1

Jobbar du som mäklare eller fotograf för en mäklarfirma eller vad gör du? Jag är en mångsysslare som jobbar bland annat som mäklare i familjeföretaget, fotograf och bloggare. Men jag hade nog gärna också varit murare eller prima ballerina.

Det har kommit en del frågor om hotellen vi bodde på.. I New York bodde vi på Dream Downtown (vilket var ett fantastiskt hotell!) och Element nära Times Square. Vi hade velat ta ett hotell i Brooklyn, men som förstagångare vågade vi inte..:) Nästa gång! Element var på tolfte plats på tripadvisor och varannan recension var mycket negativ och varannan hyllade hotellet, så vi höll tummarna för det bästa. Och jag kan tala om att vi var mycket nöjda (mer om hotellen sedan).

Hej, jag undrar var du har köpt den vita blusen du har på bilden när du sminkar dig. Du verkar vara en fantastisk kvinna och du är verkligen jättesnygg. Tack skall du ha! Ah, blusen, blusen… Det bästa köpet på länge. Från H&M och under 10€. Använde den hela resan. Dock inte så kul då det plötsligt började ösregna på Fifth Avenue.

Hur lång tid tog det att resa till New York? Det tog ungefär tre timmar till London, där vi mellanlandade, och så hade vi kanske en, en och en halv timmes väntan för nästan plan. Från London till New York ca 7,5h. Så inte så farligt:) Man hade ju sin egen lilla tv där man kunde välja vilket program man ville titta på. Och mängder av dricka och snacks;)

Mikä tuon nahkaisen käsikorun nimi on? En löytänyt sivustolta 🙂 Det svarta armbandet fanns i goodiebagen (bland annat) från Efva Attlings invigningsfest i New York.

Wow! Mahtavia kuvia! Mitä kameraa käytät? Canon EOS 5D Mark II ja optiikkana meillä on Canon 24-70mm f2.8 L sekä Sigman 50mm f1.4. Täältä voit lukea enemmän!

Har funderat länge på att själv köpa Clip-ons från Rapunzel, vilken färgton beställde du?
Är det ett helt set du köper från Rapunzel?
 Du har helt enkelt sjukt fint hår, men det vet du ju redan :). Vet du vad för färger på 
dina slingor som används i ditt hår eller nummerkombination? Jösses så många frågor jag fått om mina slingor – kul! Min frisörska heter Niina Salonpää och salongen finns på Storgatan i Karleby, mitt Coccola. Återkommer med färgkombinationerna till mina slingor, skall fråga min frisörska vad hon blandade ihop:) Och så rekommenderar jag nog Rapunzels clip-ons! (Tror det var denna färg)

Den vita klänningen du hade på dig i Lobbyn och den fina silver armbandet… var kommer dessa två ifrån? Den vita klänningen är från Sköna Clara-butiken och är märket Andersen & Lauth. Armbandet är Efva Attling.

Här visar jag ett exempel på hur man gör en intervju på engelska, med slutna ögon och en rolig min.

Varifrån kommer din klänning ?/ Ihastuttava olet! Ja tuo sinun mekko…nyt näin sen edestäkin, oikein kiva ja niin tyylikäs.
 Arvaa vaan kuka nyt kysyy että mikä merkki ja mistä… Klänningen jag hade på Efva Attlings invigningsfest i New York kommer från märket Tara Jarmon och är köpt från Sköna Clara. /Harmaa mekko on tietenkin Sköna Clarasta ja merkiltään Tara Jarmon;)

Bild från förra våren med Efva och Petra.

Får man vara nyfiken och fråga hur det kommer sig att du blir inbjuden av Efva Attling? Träffade Efva Attling i vår (kan du läsa om HÄR!) och blev frågad om jag ville vara Finlands ambassadör för hennes smyckesmärke. Som trogen användare av hennes smycken i flera år tackade jag lyckligt “ja!”. Ni kan bara tänka er hur otroligt hedrad jag är över denna uppgift.

Helt underbar seglingsvideo! Vad heter låten som spelas i den? Den är helt underbar den också! Tack! Låten heter The Story och sjungs av Brandi Carlile.

Vad är det för fin kavaj/jacka du har på dig på bilden med uppsatt hår? Kavajen jag har i detta inlägg är från Hunkydory.

You may also like...

4 Comments

 1. Minulla on tuo sama paita. Se oli ihan huippuhyvä löytö, ja ihmiset on luulleet, että se on esim malene birgerin tai day. Oh No! se on henkkamaukan! 😀

  http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/10/hyva-ostos.html

 2. Nog för att du är vacker, men på bilden där du smetar på läpparna är din blick så konstig, som en zombie! Har du färgade linser på dig?

 3. Hei Malena!

  Olen kertakaikkiaan rakastunut blogisi kuvitukseen ja tunnelmaan 🙂 Pieni toive minulla silti olisi, olisiko millään mahdollista, että laittaisit edes pienen suomennoksen postaustesi loppuun? Omaa ruotsin kieltä pitäisi kyllä virkistää (-yritystä on!), mutta tämä tekisi blogissasi vierailusta vielä mukavampaa!
  Postausehdotuksina omat hius- ja meikkipostaukset, eli kuinka itse teet ne 🙂 Hyvää syksyn jatkoa!

 4. Finaste sotningen! Kan du inte visa hur du gjorde sminkningen och vilka produkter du använde?

  Tack för en inspirerande blogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *