Frågestund!

Love this post:Love this 26

Nu tycker jag vi tar en frågestund! Ni är så många nya läsare här och så alla ni som hängt med länge, säkert något ni funderar över! Släng in en fråga om vad som helst, svarar i slutet av veckan:)

Några saker ni inte visste om mig:

Älskar, älskar Hercule Poirot. Den belgiske detektiven med sin berömda mustach och oerhört snygga klädstil löser mysterier med sina grå celler.

Jag sa i mitt tacktal på BloggPriset att jag inte visste som liten vad jag ville bli när jag blev stor. Kanske för att det inte fanns någonting som hette bloggare då. Nu har jag hittat mitt kall. Min mamma påpekade dock att jag i ett skede nog ville bli ambassadör som liten, inte för att jag visste vad det var, men hade en känsla för själva ordet och vad det kunde innebära. Något exotiskt, äventyr och så.

Kom på igår, då jag såg på serien Solsidan, att jag också, som Ove, kan Astrid Lindgrens Rövarspråk. Ni vet kodspråket i Kalle Blomkvist böckerna? Rorövovarorsospoproråkoketot, joja?!

På tal om språk har jag också läst Hebreiska och Latin. Och Tyska i 11år.

Har också i tiderna, då jag ännu tänkte bli stridspilot lärt mig hela morsealfabetet och fonetiska alfabetet. Morsekoderna kommer jag inte ihåg mer men nog alpha, bravo, charlie, delta, echo, foxtrot, golf, hotel, india…..

Två bloggar jag följt med från de börjat och inte missat ett enda blogginlägg: Sandra Hegelstam med bloggen 5 inch and up och Emma Elvin med bloggen Ems edge. Det har varit fantastiskt att följa med dessa unika och duktiga kvinnor till den framgång de nått idag.

Jag kan skriva spegelvänt. (känner på mig att jag nångång redan skrivit om det här på bloggen, men denna färdighet är så fantastisk att jag gärna nämner det pånytt). Övade en stund med spegel förän jag blev riktigt duktig, skrev hemliga brev åt min lillasyster då jag flyttade till Åbo för att studerna.

Fantiserar ibland att jag och Jenna Marbles är bästisar.

Just nu håller jag på att planera en resa som skrämmer mig något otroligt mycket. Om den blir av återstår att se. Fortsättning följer.

Tröja Henri Lloyd och byxor H&M.

 

 

35 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *