Första delen svar och frågor

Love this post:Love this 0

Vad jobbar du med?
Svar: Jag jobbar som bloggare, fotograf och fastighetsförmedlare bland annat.
Har ni hittat ngt hus ännu?
Svar: Vi har så gott som varje vecka hittat ett nytt hus:) Men det har inte sagt “klick” förrän ett par veckor sedan. Huset är dock inte till salu än.
När blir du klar med studierna?
Svar: Jag kommer nog aldrig att vara klar med mina teologistudier – teologi är något jag tänker studera hela livet.
Vem ser du upp till?
Svar: Jag ser upp till människor som inte sitter på röven där hemma – utan faktiskt gör något med sina liv. Vågar leva. Tar ansvar över medveten utveckling.

Vad tror du att du gör om 10 år och var befinner du dig då?
Svar: Om tio år så är jag (förhoppningsvis) två-tre barns mamma, framgångsrik entrepenör – känner en glädje varje dag över att jag får göra det jag älskar.
En söt och nästan lite sorglig film som fångar entrepenörsskapet bra. Det är nästan så man blir lite ledsen i ögat, som min vackra vän brukar säga.

Jag undrar om du hann bli klar med studierna i Åbo? Eller har du bara lagt dem på hyllan för en tid?
Svar: Jag är inte klar med studierna i Åbo. Gör några referat här och några tentor där så borde bli bra. Men som jag svarade på den tidigare frågan så kommer jag att studera teologi hela livet – det är något man aldrig blir klar med.
Sen undrar jag också hur lång du är?
Svar: Jag är 161,5cm lång.
Talar du förresten kokkoladialekt??
Svar: Hur jag talar har mycket att göra med var jag befinner mig och med vem jag är. Har talat högsvenska hemma och lärde mig dialekt först i högstadiet. Lite knepigt. Men klart man kommer på att jag är från Coccola efter att man snackat med mig en stund;)
1. Vilka basplagg tycker du man ska satsa på i höst? o vilka färger? 
2. Finns det nåt plagg du aldrig skulle bära?
3. Ditt bästa köp?
4. Har du nåt tips på en bra bok? 
5. Skulle du vilja ha en tatuering?
Svar: 1. När jag kikar in i min garderob så ser jag mycket mörkblått, grått, brunt och beige. En snygg yllepolo med stor krage och en kofta skulle jag absolut satsa på. Så är en kavaj i t.ex. sammet ett mycket tacksamt plagg eftersom den kan användas ute som inne… Före det blir riktigt kallt. Och så är det en höstklassiker för mig att ha kavaj, väst, skjorta och jeans.
2. Man skall aldrig säga aldrig men jag har lite svårt att tänka mig ha en blus eller klänning med stora axelvaddar. Eftersom mina axlar redan är så breda, så är jag kort och har kort hals… Det skulle se konstigt ut.. Haha!
3. Mitt bästa köp… Här menade du kanske i klädväg antar jag:)? Då skulle jag säga mina Diesel stövlar – så älskade och använda!
4. Marian Keyes böcker tycker jag passar bra nu i höstmörkret. Skall nog tipsa om mer böcker snart.
5. Jo, skulle nog vilja ha en till tatuering;)

Diesel stövlarna…

Ifall du fick en miljon euron, vad skulle du göra med dem?
Svar: Jag skulle med stor säkerhet köpa en Swan 53 och segla med den runt jorden tills pengarna tog slut. (Skulle skänka en stor del av pengarna till välgörenhet också och så investera för framtiden).


Hur ofta köper du nya kläder?
Svar: Oj, det varierar jätte mycket. Tror jag handlar mest på hösten, gillar inte vår och sommarkläder särskilt mycket. Man går ändå med samma sommarklänning varje dag när det är hett:) Som fattig studerande så handlar man inte ofta – bara på rea. Tur jobbade jag vid sidan om studierna på klädaffären Dolce och kunde planera in mina köp, visste när rean skulle börja. Men jag använder mina kläder länge – försöker handla smarta plagg.
När du började skriva din blogg, skulle du nånsin trott att du blir så stor som idag?
Svar: Jag började blogga för att jag vill inspirera och för att jag gillar den kreativa processen. Jag hade nog vissa målsättningar när jag började skriva med jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det skulle bli såhär! Hur underbart roligt det är att blogga, samspelet mellan mig och läsarna. Så otroligt fint! Jag är så ödmjukt tacksam över allt som bloggandet gett mig.
Vilka inlägg lockar mest läsare?
Svar: Jag tror att outfitbilder och sprudlande positiva inlägg. Så är det många som googlar frisyrer och kommer in här.

hair-style-up

Var har du gått i gymnasie ( jag antar att du gått i gymnasiet ) på vilka alla ställen har du bott hittills?
Svar: Jag blev student från Svenska Privatskolan i Uleåborg. Så jag har bott i Uleåborg några år och Åbo.
Har er Domino flyttat ?
Svar: Älskade katten Domino bor hos mina föräldrar för tillfället. Där kan hon springa ute och har sällskap av Elmer och Winston. Besöker henne nästan varje dag, vi saknar varandra så mycket. När vårt boende rett ut sig så får hon flytta in med oss igen.

Mer kommer senare. Här kan ni också läsa tidigare frågor och svar.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *