Love this post:Love this 70

bugaboo-7093

Som två mycket stolta tuppar går jag och Kärleken genom staden med skatten i Bugaboo vagnen. Det är säkert såhär alla nyblivna föräldrar känner sig de första gångerna (eller alla gångerna?) man är ute med vagnen. Alla som är intresserade får en liten titt på den lille som sover skönt. Då vi börjar närma oss tre timmar ute på stan kan jag lite känna mig nervös eftersom jag vet att Leon snart vaknar och jag vill ha en trygg hamn där jag kan amma. Skönt att vi har kontoret på Storgatan! Och tur bor vi nära centrum, så vi brukar hinna hem innan Leon vaknar vrålhungrig. Men alltså, vad var ens livet innan detta?

Ni har väl haft en skön tisdag? 

Nu blir det bastu för min del. Kanske en film och så nattinatten!

You may also like...

8 Comments

 1. HERREGUD NI ÄR FINA!!!

 2. Ni får verkligen vara stolta. En så fin familj. Plus att du har en jättefin jacka och jag vill ha en likadan 😀 Varifrån har du köpt den?

 3. Superfina är ni! Ni ser så lyckliga ut! En fin valborg till er! Kram Pernilla

 4. Vad fina ni är tillsammans! Jag är så glad för er skull att ni har hittat tillbaka till varandra och till kärleken. Eller kärleken kanske fanns där hela tiden 🙂 även när ni hade uppehåll!
  Så härligt att se att ni verkar så lyckliga!
  Kram Maria

 5. Ni strålar och är så vackra!

 6. Så fint par. Härlig känsla. Och väldigt snygg barnvagn
  Kram

 7. Hej,
  Skulle vilja veta lite mer om vagnen som ni har. Vad är det för en modell?
  Tack för svaret på förväg:)

 8. Jag minns det som igår när jag och min sambo tog första promenaden med vår äldsta som idag är sex år. Så väldigt speciellt och så väldigt stolta var vi också. Kram till er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *