Love this post:Love this 0

På torsdagen bjöd Lillebror mig och Kärleken på middag. Lillebror bor bara ett stenkast ifrån oss med sin sambo J. Han hade lagat en underbar middag med inrefile´, ugnspotatis och sallad (och nauravat nakit åt mig). Vi planerade vår världen runt resa. Funderade över budgeten för en cirka två års resa, hurudan båt vi vill segla med och när resan runt jorden skall bli av. Nästa år eller därpå följande? Yes, I´m living the dream. Berättar mer om det senare. Sen bar det av till Åbo Discotek, vi dansade hela natten, så roligt!

Efter några timmars sömn väckte Kärleken mig kl. 07.30 på fredags morgonen och frågade mig om jag ville komma som sällskap åt honom till Helsingfors. Kärleken åker ofta till huvudstaden på grund av sitt arbete och jag brukar allt som ofta åka med. Yrvaken drog jag på mig kläderna och hoppade i bilen, jag tackar inte nej till ett äventyr! Sov hela resan till Helsingfors, var inte mycket till sällskap. Men Kärleken berättade att jag hade lagt min hand på hans lår när jag sov och hållit handen där hela resan. Han hade sett på förlovningsringen på mitt finger och förundrats över hur lycklig han är. 

Så länge Kärleken jobbade gick jag på stan. Vid Womena prövade jag Ralph Laurens fantastiska läderjacka – underbar (med lika underbart pris, just under tusenlappen). Glömde med all den lyckorusen jag fick av det mjuka lädret att ta bild. Men hittade den på Ralph Laurens hemsida, jackan heter Erin Moto Leather Jacket.

Kärleken gav sitt bankkort åt mig och sa att jag skulle köpa något till mig själv, provade två par stövlar och gladiator sandaler men jag kunde inte bestämma mig vilka jag ville ha så jag struntade i att köpa någondera.

Provade också en söt klänning på Zara.

När Kärleken slutade jobba ville han gå till Louis Vuitton. Dörrvakten öppnade dörren för oss och jag utropade “Honey, I´m home!”. De på Vuitton tycker att jag är lite knasig. Vi tittade, klämde, doftade och funderade en stund. 

Sen bar det av till Akademen – Kärleken köpte en liten julklapp åt mig därifrån. Sex and the City – the Movie boken! Fick bläddra i den lite (eftersom det är en julklapp) och jag fick en massa inspiration till hur min brudklänning ska se ut. 

Vi gick, hand i hand runt i staden – Kärleken har bott i Helsingfors i närmare 7 år så han ville visa några fina platser för mig. Det blev kallt och vi tog varm kakao vid Bakers. Sen gick vi och äta till Torni.

You may also like...

0 Comments

  1. Underbart foto utanför Louis Vuitton!

  2. Köpte du något från LV? Fina bilder och trevligt att få se Kärleken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *