Love this post:Love this 0

Orsaken varför det har varit total radiosilence på bloggen från min sida är att jag har varit till Lappland. Till Lappland helt utan internet, telefon, läppstift eller spegel. Okej, jag hade med mig läppstift eftersom jag glömt mitt läppbalm. Mina karlar i livet hittar alltid på nya fantastiska äventyr som jag får vara med om. Vi far och segla i stormen, bergsklättra, köra isrally, springa runt kvarteret i snorklings gear eller helt enkelt bara skjuta pil och båge på bakgården. Denna gång var pappa inte med på äventyret och det var synd, men jag fick klara mig med Lillebror och Kärleken.

Det hade varit min ide från början, att jag och Kärleken skulle åka till svärföräldrarnas villa i Lappland för att mysa på tu man hand. MEN, Kärleken och Lillebror började planera en helt annan sorts Lapplands resa än jag tänkt mig. Att vi- alla tre- skulle gå Karhunkierros… Just så, tänkte jag, we are going to the wilderness.

Men här kommer nu, titt som tätt, inlägg över allt underbart jag fått uppleva i hemstaden Coccola och i urskogen i Lappland…

Klär mig alltid bekvämt när jag reser. Lexington byxor och Henri Lloyd tröja och stövlar. Jag hade hela tåg vagnen för mig själv förra tisdagen när jag reste till Coccola. Domino och min laptop på bordet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *