Och så fick vi äntligen komma hem

Love this post:Love this 122

petit-6704

Äntligen hemma!

Tack för alla mail, kommentarer, meddelanden och samtal, ni har verkligen burit oss. Har många gången under dagarna som gått vid sjukhuset tänkt på de föräldrar vars barn är sjuka på riktigt, var hittar de kraften? Mitt barn hade “bara” rs virus, en svårare förkylning kunde man kalla det, och hur fruktansvärt var inte det? Att se honom där i slangar och sladdar, hostande och kippande efter andan. Men tapper är han. Jodå. Gormade när sjuksköterskorna (de underbara, underbara sjuksköterskorna!) skulle suga bort slem och muttrade ogillande länge efter.

Vi fick hela familjen vara vid sjukhuset, och i och med att nästan hela barnavdelningen var fullsatt med rsv-patienter så var vi mycket tacksamma över att få den möjligheten. Inget självklart att få vara bredvid sin beibi 24/7. Som en god vän skrev till mig: “Efter detta klarar ni allt!” och det känns faktiskt så, nu är allt lätt. Och nu får vi äntligen fara hem och bara njuta.

Och blogga!;) Jag vill att ni också skall lära känna den lille våfflan jag burit alla dessa månader. Sötaste ungen i hela vida världen.

leon-6851

petit-6579

Bilstolen Britax är härifrån och passar med vagnen (som jag just fick meddelande om att ha kommit till posten!), mjukisfilten Elodie Details med texten “Petit Royal” är hela tiden i användning. Min tröja är H&M för 10€, byxor Line of Oslo (förra årets) och skor Rag  & Bone/Sköna Clara.
44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *