Nya krafter

Love this post:Love this 47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med muntra, hurtiga steg går jag mot tågstationen. Drar min reseväska efter mig, hjulen klapprar mot kullerstenarna. Jag ser folk åka skridsko vid skridskobanan och jag doftar på rosen jag fick vid hotellet, när jag checkade ut. Kvinnodagen till ära. Jag har rosiga kinder och känner mig utvilad, trots att egentligen ha sovit ganska lite.

Och så kommer känslan över mig. Stannar och snyftar till. Saknar dem redan. Mina Åbo flickor. Även om de just nu, står vid min sida, på väg mot samma håll som jag. Men bara en liten stund till. Sedan skiljs vi åt. Veckoslutet har gett mig nya krafter. Det är lustigt hur lite distans gör att ens problem man går och bär på plötsligt verkar så små. Man får ett annat perspektiv. Och det behöver man ibland. Man behöver få andas.

Vi hade planerat detta veckoslut redan i ett par månader. Jag kom redan ner på fredagen för att… sova! Och bada badkar. Flickorna kom på lördagen. Vi har det alltid så roligt! Vi pratar, skojar, gråter mycket, skrattar mer och hittar alltid på något tokigt! Vi älskar varandra för vad vi är, för våra likheter som olikheter, och som jag sa då vi kramades adjö; att jag väljer dem lika mycket idag som jag gjorde för tolv år sedan.

Nu kommer jag bjuda er på en massa olika blogginlägg, de kommer huller om buller och saknar den röda tråden. Så småningom vill jag igen börja skriva om vardagen igen. Maken och jag har gått skilda vägar och det är något som kommer att synas i mina inlägg men inte diskuteras. Jag är mycket ledsen och besviken. Men det hör inte hit.

Nu skall ni ha en riktigt solig dag, vänner!

Klänningen hittar ni hos Memelie. Smycken Efva Attling. Kameran Olympus PEN Lite E-PL5 (många har frågat om den;)

43 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *