Nu kan maken laga kaffe

Love this post:Love this 1

Vi har haft det sååååå mysigt! Suttit framför brasan, han masserar mina fötter, vi läser våra böcker och nu som då tittar vi upp och ler mot varandra. Blä, vad vi är äckligt gulliga. Ha, ha! Ni vet, vi har varit i det stadiet när man tycker så väl om varandra att man kysser sin kära på pannan. Och tittar djupt i ögonen. Så till kvällen somnar jag i hans famn, med handen på hans bröst och han bär mig till sängen. Lägger en extra filt på täcket så jag inte skall frysa.

Vi hade inte talat om att ge gåvor till varandra på bröllopsdagen, men tydligen hade ingendera kunnat låta bli. Kärleken fick kalsonger tillförst. Det gissade han också direkt när han fick paketet (jag ger alltid kalsonger, alltså boxers… Funderade dock på att ge honom sånadär små, vita kallingar som Jason Stackhouse har på sig i True Blood.. Äh, försökte hitta en bild för att pigga upp er dag men hittade inte..). Efter en stund kom jag med det “riktiga” paketet med en fin kaffebryggare. Kärleken blev så glad och överraskad! Jag kände att jag hade lyckats ge en man som inget saknar något som han saknat utan att veta om det. Hans gåva till mig fick jag se på bild och den var lite med extravagant och glittrande än kaffebryggaren. Men det är så det skall vara.. haha!

Jag har drömt om tigrar som sjunger, zebror, orangutanger och stora, blåa oceaner. Jag läser Berättelsen om Pi, vilken underbar bok!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *