Love this post:Love this 55

 

efva-attling-6404

Divorced with Children heter ringen från Efva Attling. Fick den förra hösten.

Jag hade alltid beundrat ringen, tyckt om designen. Men aldrig trott att den skulle pryda mitt finger och stå för sitt budskap, så verkligt i mitt liv. Men så är det.

Denna vecka har det varit tunt med blogginlägg från mig. På onsdagen hade vi möte med barnatillsyningsmannen för att göra upp nya kontrakt för umgängesrätt och sån’t.

När jag kom ut på gården, från mötet, med de nya kontrakten i handen, kisade mot solen, kände jag att det kändes bra i magen. Inte som då förra våren, då man var mitt i skilsmässan, flyttet från huset och så helvetes trött och ledsen – det var mycket svårt att ta alla stora beslut då. Men man var tvungen, även om man inte såg klart. Så mycket det rymts i detta år, dessa två år. Men speciellt detta år.

Båda har sitt ansvar att ha en bra dialog och relation med varandra. Jag kände väldigt starkt hur viktigt det är för oss att känna framgång också. Att vi rott iland något. Och det kände jag vi gjorde i onsdags. Tillsammans. För vår lilles bästa. Den där lilla ringen i guld som håller oss sammansvetsade, han som är det viktigaste i hela världen. Han som vi kämpar för och vill ge det bästa. Han, det vackraste vi någonsin gjorde.

efva-attling-6410

 

You may also like...

13 Comments

 1. Otroligt vacker ring och text. <3

 2. Det är den viktigaste uppgiften man har i livet, att ge barnen sina de bästa förutsättningarna som man kan ge.
  Det är vackert när vuxna människor kan ta sig över sina problem och jobba tillsammans för barnens bästa.
  Kram

 3. Jag har samma ring! Och också min väninna som gick igenom skilsmässa samtidigt som jag! Jag bär ringen varje dag, kan liksom inte släppa den – den är verkligen ett tecken på att man tillsammans har gjort DET VACKRASTE <3

 4. Otroligt fint skrivet av en otroligt fin människa <3 Kram!

 5. anci lehtonen

  så vackert du skriver, Malena.Hälsningar från mommo Anci i Dalsbruk.

 6. Så fint budskap… men förstår att det är tungt!
  Fint att ni kommit så långt i er dialog med varandra ändå <3
  Kram Anna

 7. Åh, så vackert skrivet. Jag känner med dig!
  Kram Maria

 8. Tyvärr är vi/jag inte där ännu, menar vad dialogen mellan oss skilda föräldrar beträffar, men har flera gånger tänkt på ringen o antar att den kommer att ligga på mitt finger en dag. Vilket finger har du valt att ha den på? Kram fr Siv

 9. Det är härligt då man märker att det mer eller mindre omöjliga ändå var helt möjligt och att man klarar betydligt mer än vad man tror. Du ska se att allt bara blir bättre och bättre nu. 🙂

 10. I still cannot believe the decision your husband made. I’ve been reading your blog for a long time and love it. We are about the same age and I too got married around the same time you did (summer 2010). We have 2 children now, it’s hard and we are exhausted from time to time, but… he has always stuck by my side as have I by his. I can not imagine the pain he put you through. And the beauty you found in all this after all – your son, and the strength in yourself. You are beautiful.
  All the best, Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *