Love this post:Love this 26

Tanja och Mio trotsade snöyran idag och kom skuttande (hos oss säger man “skutta” då man kommer gående med barnvagnen:) till oss. Sen var plötsligt Systeryster, som haft studentskrivningar idag, och Vackra Mamma här också – alla kvinnor jag håller så kära i en och samma soffa.

Vi talade om min stundande förlossning, tittade på lite nya produkter som jag just fått hemskickade för att testa och gosade med Mio.

malenami-6227

Vi hade picknick och åt blåbärsmuffins, tvättkorgen fick fungera som bord, då bordet, jag beställt, kommer först nästa vecka (jihuu!).

malenami-6240

Söt-Mio fick lilla My-frisyr och tyckte det var bekvämt att ha håret uppsatt – precis som hans pappa och fadder Ante har.

Systeryster frågade vad beibin skall ha på sig då vi kommer från BB och jag tittade på mamma, som log sådär moderligt som bara mamma kan. Hon njuter. När jag inte vet, kan jag vända mig till henne, även om hon inte kommer med en massa råd utan mer med ett dethär-klarar-du-hur-bra-som-helst-blick som gör mig glad och lugn. Visade overallen jag skaffat och strumporna (från Polarn och Pyret, som har säsongrea just nu!), strumporna är något som de flesta av mina väninnor, som har barn, har tipsat mig om, dessa skall tydligen hållas på de små fossingarna! Och så en vinteroverallen (vi fick ju snö igen!) omlottsbody (som ni tipsade om!), byxor, blöjor och så lilla mössan och vantarna.

polarnpyret

Nu skall ni ha en riktigt ljuvlig fredagskväll!

You may also like...

5 Comments

 1. Åh vad jag gläds över att du får uppleva det här. Den där fantastiska känslan när man väntar sitt första barn. Underbart!
  Och jag håller helt med din vackra och kloka mamma, det här klarar du!
  Kram

 2. Voi ihanan söpö Mio! Tykkään Myy-kampaus hänellä sillä aikoinaan omalla pojallani pidin poninhäntää pitkissä hiuksissaan ja kerran puki mekonkin päälle. Ei sillä väliä. Ihanaa sinulla siellä läheiset naiset luonasi.

 3. Å vad mysigt!!
  Var gärna med i min giveaway i bloggen där man kan vinna en ask skotsk konfekt:)
  Perfekt att packa med i bb väskan för extra (supergod) energi:))

 4. Träffade dina föräldrar idag,kände igen din mamma från mamma-barn läger för tjugo är sen.
  Du kallar henne Vackra Mamman, hon är inte bara vacker, mycket klok också…kommer jag ihåg från lägret!
  Roligt att hon kände igen mej också,och att vi utbytte lite tankar.Det finns så många fina människor <3

 5. Spännande tider.
  Minns så bra då du föddes, Malena. Bara några år sedan 🙂
  Visst blir jag mormorster? Eller mummuster kanske…
  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *