Love this post:Love this 26

Vi har haft sjukstuga hos oss. Inget mer än lite hosta och väldigt snorigt, men ändå så man blir lite hängig och vill helst kura ihop sig på soffan och kramas. Sova lite mer. Gå i pyjamas hela dagen.

Och ha picknick på golvet.

Även om förra veckan mest varit till att kramas och kurera, vara nära hela tiden har jag gjort vår i lägenheten. Nya mattan och ljusa kuddar, tulpaner på varje bord och mindre saker framme.

Jag fick en försändelse med produkter som skall filmas till en reklamvideo snart och kartongen, som blev över, blev ju en väldigt fin bil.

Tycker att denna vecka gjort oss bra. Vi har verkligen levt i nuet, inga måsten, bara vara. Läst sagor och sjungit. Kört massor med bilen, självklart, och gjort god mat. Varit närvarande. Man märker stor skillnad på stunder själen hunnit med och bara är. Och att ha tålamod och energi som räcker till länge. Min lilla underbara pys. Han är så omtänksam och snäll, duktig och pratar på. Härligt att få vid sidan om följa med då han upptäcker världen.

Leon gillade bilen sååå mycket och körde runt i den hela helgen! Han tillfrisknade också.

Janå. Ibland var det nalles tur.

På lördagen, för att inte gå varandra på nerverna, efter sååå många dagar inomhus, beslöt jag att vi skulle ta en liten utflykt! Leon skulle minsann få smaka på Friends & Brgrs i Jakobstad! Restaurangen finns nu också i Helsingfors, Tammerfors och öppnar snart i Uleåborg (och utomlands!). De gör ju allting själv och satsar på väldigt fin kvalité i råvarorna. Så det kändes bra att introducera Leon, snart två år, till franskisar (som vi kallar det) och liiiite ketchup.

Klänningen från Pernilla Wahlgren kollektionen.

Hemma på vår gård finns det fina snögubbar och -hästar. Leon tyckte denna liknade Henkka.

Lördagskvällen badade vi bastu och sen blev det….

Mello!!!!

Leon brukar gå och sova betydligt tidigare, men ja, det hade ju varit en spännande dag…

På söndagsmorgonen satte vi oss på soffan bland en massa dynor och filtar och såg på Vasaloppet.

 

You may also like...

2 Comments

  1. Ihana iso poika jo! Olet onnekas <3

  2. Vilken mysig dag! Och ja nog måste man ju få äta lite franskisar! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *