Love this post:Love this 11

malenami-7308

Systeryster var och hälsade på. Jag gjorde en intervju med henne för Morrr Pets, ni vet husdjurssidan jag ibland skriver för. Systeryster har just börjat med ett nytt instagramkonto där man får följa med henne och hennes ragdoll Gandalf. Mer kan ni läsa här!

You may also like...

5 Comments

 1. Du ser ut som en engel på dette bildet:-)

 2. Fråga:
  Den blåa klänningen du hade i föregående inlägg. (Det med chokladhuset)
  är det Pernilla Wahlgrens design? Har tänkt beställa den men har för mej att den har påsydda paljetter och det vill jag helst inte ha. Är det själva tyget som är glittrigt lejer är den helt paljett beströdd?

  IFALL det inte är PW ‘s så ignorera min fråga ?

  Ha en fin dag!

  1. Du har ett bra öga;) Det ÄR en Pernilla klänning!

   Klänningen har INTE paljetter (!). Det är bara tyget som ser ut så, väääldigt smart tycker jag! 😉 Det ser bara ut som om den glittrar men tyget är matt. (tycker den är genialisk!). Det enda “glittriga” är det påbygga halsbandet med mörkblåa stenar – mycket vackert. Älskar klänningen, den har ärmar och fickor, och tyget är inte festfint tunt (och då oftast skört), utan rejält utan att vara vardagligt. Säger bara: Köp! 😉 (jag har storlek M och tycker den är normal i storleken) Kramar!

   1. ?
    Tack för det snabba svaret! Jag har varit “fem före” att beställa den. Haft den tom i varukorgen. Tänkte ha den som belöning efter en jobbig graviditet. Nu är det dessvärre så att det inte är så jättelätt att amma i den klänningen kan jag tänka mej *skratt* . (Babyn är knappa 3 veckor ) Har 2 PW-klänningar från förr som jag trivs i. Fast kanske man handla julfestkläder för julen 2016 redan . Haha.

    1. Härligt! Grattis, bra kämpat! <3 Det är sant att klänningen inte är så amningsvänlig, kommer ihåg att jag också hade nån "kotelomekko" på en studentfest och ba' "oj, shit, hur ska jag få boobsen ut?", då det väl var tid. Men har man ett rum där man får vara ifred är det ju inget problem.
     Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *