Love this post:Love this 0

Vid kontoret, eller snarare i kontorets källare – the Batcave – satt Lillebror och antecknade ner lysande ideér. Jag och Systeryster underhöll honom en stund, före vi gick till Gina Tricot för att köpa strumpbyxor och toppar.

På vägen såg vi en med underbara stövlar!

Nej, hörrni! Nu drar jag nog på mig en alltför tight och kort jumppa-topp och styr kosan mot gymmet! Vi ses senare!

You may also like...

10 Comments

 1. Myyycket najs stövlar jaa!

 2. jag måste erkänna att jag var aningens starstruck när jag fick vara på samma gympapass som dig, ehehehe 🙂

  1. Hej Lina! Hahha-haha! Ojnej, såg säkert ut som en fågelskrämma:) Men kände mig nog som Beyoncé i musikvideon Single Ladies. Det var nog mer hjärn-jumppa än kropps-jumppa för mig:) Men roligt var det!!! Tänkte att jag far på bodypump imorgon (då det är gratis hela veckan!), där behöver man inte kunna svåra steg… 🙂 Kram!

   1. same here! det är bara att ignorera spegeln å släppa lös! och zumba ska du börja komma på, ljuvliga zumbaledare och härligt drag! 🙂 bodypump vet ja int om jag och mitt fläsk vågar oss på 🙂 godnatt, kram!

   2. Nejjnejjnejj men…. Utmärkt jobbat tyckte jag! Var härligt att ha dig där o välkommen åter -anytime!

    Tack för en fin blogg! I´m a fan 🙂

    1. Oj, vad kul att du kommenterade!:) Du höll härliga gympapass (för er som inte var där så skall ni veta att det blev två olika gympapass efter varandra för mig och Kosmetologen, juu-juu!:)), man bara ler av välbehag hela kvällen… Tills man stiger upp nästa morgon! Aj, mina muskler! Jag skall nog komma pånytt! Kram!

 3. Jag vill också! Kanske inte gymma, men heja på iallafall och säga att det ser jättebra ut och ropa annat uppmuntrande 🙂

  1. Heheh! 🙂

 4. Och strumpbyxorna finns såklart här http://strumpbyxoronline.se
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *