Love this post:Love this 0

Idag fick jag besök av en det bara lyser om. Så fin är hon min svägerska. Hon hade fått nys om att jag fått besked om min dator (snyft) idag och hon kom till oss för att trösta mig. Jo, för så är det – den är förstörd. Har en stor klump i halsen då jag skriver detta. Klart att jag gjort back-ups, flera sådana… Men det är över ett år sedan. Så det mesta har försvunnit (snyft, snyft). Om jag skulle få välja en tingest jag skulle rädda om huset började brinna så vore det nog datorn. Alla bilderna. (nej, nog skulle jag rädda sängöverkastet farfars mamma virkat, alla fotoalbum, dagbok, kameran 🙂 Vad skulle ni rädda? Men som tur, som svägerskan konstaterade, så har jag mycket av bilderna på bloggen. Men inte de privata bilderna. Resebilder. Eller husbilderna. Men nu känns det bättre efter tre koppar te. Och glöggmix.

Vi satt och drack varmt tills det mörknade.

En av bilderna som försvunnit är de jag tog av fadderbarnet då han gosade med sin favoritfilt;) vi gett åt honom i dopgåva. Så nu lånar jag en bild av Tanja istället. Här kan ni också se filten! Ett gåvo-tips till de riktigt små från Hemmafabriken.se!

You may also like...

7 Comments

 1. Åh nej, stackars dig!!! Det är ju typ det värsta som kan hända… ja nästan i varje fall. Lider med dig!
  Kram Jannike

 2. Åh vad han är gosig. Vill krama och snusa babydoft. Min blivande guddotter kommer från England i julhelgen och jag väntar så.

  Stackars dig vad gäller datorn. Jag har funderat på det där vad man skulle rädda, jag vet inte. På ett sätt är allt bara världsliga saker, det tar sjukt en tid men sedan inser man vad man har som är av verkligt värde. För snart ett år sedan blev Sagas vagn stulen utanför vår dörr, med hennes första babyfilt, en skyddsängel av rosensten… Jag var så ledsen och så arg, varför tog de det som var värdefullt för mig, men som för dem inte betydde något? Sedan insåg jag att allt detta går att ersätta, ingenting hade hänt med alla dem jag älskar mest.

  Kram och god jul Malena!

 3. Nämen herreguuud! Stackars, stackars dig! Går det inte att återskapa? När vår raderades lämnade vi in den och de lyckades återskapa 80 % av bilderna.

 4. Va synd att bilderna är borta. Men roligt att svägerskan tröstade dig 🙂 Jag skulle säkert rädda datorn, bilderna och tavlan jag har gjort av morfars gamla fickklockor (heter det faktiskt det?) 😀 Hoppas du haft en bra dag ändo.

 5. Oohnej. Lider med dej, när det hände här grät jag i flera dagar!

 6. NEJ! Sånt får ju bara inte hända! Stackare! Säger som NågonsFru, går den inte att rädda? Jag har en datanörd till sambo och han lyckades rädda alla utom en bild när vår hd blev nollad av misstag! Vill du ha hjälp så maila mig så ska jag höra med Ante (MIN sambo *s*).

  Kram

 7. Åh Malenami…precis där fick jag en stor anledning till att ta ännu en backup på min stora dator. Fy så hemskt, jag lider med dig…åh hjärtat, så sorgligt. Jag hade en gång en hårddisk som trillade i golvet och då försvann en hel vinters bilder från valdisere, de grymmaste skidbilder…alla borta. Har bara kvar de jag har på bloggen, och de är ju likosm lågupplösta. Snyfft snyfft!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *