Love this post:Love this 9

  sonja-3343

Yle bad om pressbilder för sommarpratet och jag var inte sen att kontakta begåvade fotografen Sonja Hagström (hon har ju fotat mig några gånger tidigare, som ni kanske kommer ihåg). På morgonen innan fotograferingen gick jag till blombutiken vid torget och bad Mari välja ut blommor för mig att ha i håret.

Sonja och jag får alltid till fina bilder, vi jobbar bra ihop. Och snabba är vi också. Det är en bra energi vi har! Då hon kom till mig satt vi länge och drack kaffe och catch:ade up, hon är en så fin vän och så otroligt rolig! Och rakt på, ärlig och humoristisk.
Jahapp, ska vi ta några bilder då? frågade hon, klappade sig på knäna och steg upp. Jag lade läppglans och vi gick ut. Och ungefär 15 minuter senare var vi färdiga.

Resultatet skall ni få se! Fast ja… Ni ser ju min favoritbild i headern redan! Jag fick ett mail av en härlig läsare, Michaela Tuomenoksa, som tyckte jag haft samma header väldigt länge och frågade om hon fick göra en ny. Grafisk designer som hon är och allt! Gissa om jag blev glaaad! Så hon bara fix-fix och så hade jag en ny somrig header!

sonja-3356

sonja-4276

You may also like...

1 Comment

  1. Kul med fotografering!

    Fin header!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *