Love this post:Love this 0

Idag får ni höra mig i radio igen.. *Supernervös!* Att plötsligt bli intervjuad sådär utan förberedelser.. Tycker Kakkakaffe beskriver hennes radiointervju så bra:

“Ja. Jag blev just intervjuad i radio. Och jag tänker aldrig lyssna på intervjun. Jag var så nervös att händerna bara skakade. Jag bräkte värre än ett lamm. Stammade, upprepade och lämnade meningar på hälft. Och jag fattar inte varför det skall vara så himla svårt att utrycka sig bara för att man vet att det bandas.

Tur att jag bor här, långt bort från svensk radio och folk som lyssnar.”

Kunde inte ha sagt det bättre. Idag får ni höra Kakkakaffe, Dolce Bambini och mig på Radio X3M.

You may also like...

3 Comments

  1. Haha, neeej! =) Jag som tänkte hålla det hemligt från omvärlden. Jag har inte lyssnat. Fast jag vet ju vad jag sa, så jag behöver nog inte lyssna heller. =) Ser framemot galan och att träffa alla!

  2. Ni var alla bra på ert eget sätt! Dessutom är det alltid svårt att prata i telefon med nån man aldrig träffat personligen. Därför är det alltid trevligt att slippa live-situationen så kan man klippa ihop även den mest stammande person. 🙂

  3. Tack det var snällt sagt av dig. Måste försöka lyssna på din med, jag fick sitta i bilen och lyssna på min med iskalla händer, här inne så hackade det bara i signalen.
    Missade helt kakkakaffes intervju, typiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *