Love this post:Love this 0

radio-7428

Kom just från en radio-intervju. Kärleken och jag blev båda intervjuade om Malenami- och Floating-bloggarna. Det var första gången jag blivit intervjuad av någon som aldrig har kikat in på min blogg. Ganska kul, faktiskt. Jag berättade om att min trademark har varit “Malenami-hoppet” och att vi sedan spann vidare på idén till bloggen Floating.fi. Hur vi vill fånga en stund då man är som lyckligast. Kaje, som gjorde intervjun, var lite skeptisk och frågade om detta fungerar i ett så melankoliskt land som Finland och om vi har någon hemlig konspiration pågång. Nej, det har vi inte – och inte tycker vi heller att vi bor i ett melankoliskt land. Det vi vill är ju att läsarna skall dra på mungiporna då de ser bilderna. Och det har vi ju lyckats med, kan man säga:)

radio-7421

Kärleken var lite nervös, hans första radio-intervju. Det var dessutom live. Men det gick så bra så och roligt hade vi, skrattade massor!

You may also like...

6 Comments

 1. Hej!
  Floating-bilderna är fantastiska. Får man fråga vilken inställning ni har på kameran? Eller är det något annat trix?

  1. Hej Petra! Tack skall du ha!:) Kamerainställningarna kan du se under bilderna om du klickar upp ett inlägg på Floating-bloggen, t.ex här http://floating.fi/9-5-2011/ KramKram!

 2. Jag är också så imonerad av bilderna, sitter varje dag med munnen uppe och funderar men hur? alltså hur har de gjort? Gillar dem jättemycket!

  1. Tack snälla Sonja! Vad kul att du gillar dem:) KramKram!

 3. Ja, de är nog häftiga. Snälla, Malena, kan inte jag få vara med på floating någon gång? Jag vill så gärna bli fotad av en riktig fotograf med spännande idéer!

  1. Det är klart, Amanda-vännen, att vi skall ta en floatingbild av dig! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *