Love this post:Love this 0

Jag kom på det! Här kommer mutor: Om jag har över 800 fansFacebook till min födelsedag på söndagen (6.2) så lägger jag ut ett litet video-inlägg. Vad säger ni om det? Och inte vilken video som helst, utan den första “blogg-videon” jag någonsin gjort. Fattar inte varför jag inte kastat den i sopkorgen för länge sedan, men kanske videon har väntat på detta tillfälle. Eller egentligen, när jag tänker efter så har den varit en sorts “kom-ihåg-varning” åt mig själv – Malena, du skall inte göra video-inlägg!

Så från det ena till det femte: Helsingin Sanomat skrev en artikel om Santeri Ojala som blivit känd för sina musikvideon. Han tar gamla godingar som Beatles, Van Halen eller Rolling Stones och gör en parodi av deras musikvideon. Bändet och låten döps om och så bandar Santeri aka StSanders sina egna melodier på. Och de är egentligen ganska bra. Om man är sådär lite trött på en tisdagskväll. För att säga som Mick Jagger: “Hey! Whazzup! Make up!” Nåja, ni kan själva gå och lyssna – men kom ihåg att det är mycket roligare om man är sådär fnissigt trött, så spara det för senare ikväll.

Tjillevipp, vi ses!

You may also like...

8 Comments

 1. Morjens Malenami 🙂

  Halusin vain kirjoittaa sinulle että olet suuri “inspirationskälla” ja että tykkään kovasti kauneista kuvistasi. En harrasta Facebookia ( olen varmaan yksin koko maailmassa mutta aikaa ja halua ei vaan ole).
  Onnekis olkoon “till din framgång” blogin kanssa 🙂

  Lämpivät terveiset/ Julia

  PS, yritin kirjoittaa suomeksi mutta en löydä sanoja aina, olen syntynyt Ruotsissa mutta äitini tulee Turusta alkuperäisin.

 2. Jag ska bli ditt Största Fan Ever, så snart jag kommit hem och kommer åt fejan.

 3. Absolut & självklart …jag är redan såld…….du är ju bara helt amzing:-)

 4. Hej

  Tack för all skön energi här på bloggen!

  Sen har jag en liten fråga. Du har så underbart hår! Hur gör du för att få det så där snyggt vardags”rufsigt”lockigt eller vad man nu ska kalla det. Har du några tips? Använder du några produkter?

  Vore kul med lite hårinsiration!
  Kram E

  1. Hej E! Tack för komplimangerna!:) Kika in på kategorin däruppe Skönhet -> Frisyrtips! Där kan du bland annat hitta ett sånt här inlägg om hårlockar🙂 Men nu gav du mig så mycket inspiration att jag lovar att göra ett hårinlägg riktigt snart:) KramKram!

 5. HAHAHAHA! Tack som tusan för det! Har precis skattat så tårarna rann.
  Kram

  1. Heheh! Visste att någon skulle gilla;) Kollade du en av de bästa gitarristerna i världen – Slash – och hans plingeliplong? Kram!

 6. Å jag gillar dig redan på fb, men hoppas på att få se videon:) kram sötis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *