Love this post:Love this 40

visit-5566

Det åskar och ösregnar. Äääntligen! Sitter inne och lyssnar på regnets smatter på plåttaket. Och doften! Åååh, så det doftar!

Nu kan jag ta itu med något som varit skrivet på min to-do-lista alltför länge! Tycker inte om att ha saker och hänga så! Då jag har mina föreläsningar brukar jag berätta om hur jag gjorde då jag började blogga. Jag hade ju inte som studerande råd med fina visitkort så jag printade ut och klippte små lappar med texten “Malenami.com”. Dessa lappar hade jag alltid med mig och om/när bloggen kom på tals kunde jag ge en lapp – för nog är det svårt att komma ihåg webnamn ibland, tycker ni inte det också?

Det har varit så roligt att få mail av er läsare där ni berättar att ni blivit inspirarade av vad jag har berättat och testat mina tips!

Eftersom jag föreläst om hur viktigt det är med visitkort kan jag ju inte ha dessa skräpkort jag går och bär på just nu. Resonerar jag. Haha! Har drömt i flera månader om nya, fina kort jag skall designa, men att finna tid och nån som gör dem är svårt. Tycker det inte fungerar så bra att beställa på nätet. Först tror man att man får allt såå billigt, men så är de sneaky:ga och lägger på en massa små summor som sedan blir jättedyrt i slutändan.

Jag har njutit av ledighet och nu börjar det vara dags att sätta sig upp i jobbsadeln igen. Jag skall börja med någonting nytt och spännande. Och självklart behöver jag glammiga visitkort till det;) Det har varit såå svårt att hålla allt hemligt för er, kära bloggisar! Snart, snart skall ni få veta vad jag har för fuffens pågång!

visit-5579

Tralla-laaa….

visit-5584

visit-5586

Åh, har ni sett min nya kompis från Olympus?

Ps. För er här i nejden vill jag göra ett litet heja-heja för Välikangas tryckeri. Så bra betjäning! Fick ju en hel låda hem med prover, som ni ser! Och de tyckte inte alls jag var konstig då jag sa att jag ville ha guldstext på visitkortet;)

You may also like...

9 Comments

 1. Ska blir spännande att höra vad du har för fuffens på gång 😀 Jag lyfter också på hatten för och rekommenderar Välikangas. Dom har hjälpt mig flera gånger 😀

 2. Jag var på den stora bloggdagen i Stockholm (i maj) och lyssnade bland annat på dig, såklart. Under en av pauserna var det en tjej som valde att lägga ut sitt visitkort på varje stol. Lite smart 🙂

  Ha en toppenfin dag

 3. Vad spännande med ditt fuffens!!!:) Visitkort ja det kan jag behöva med mitt krångliga bloggnamn*skrattar* en fin dag till dig! Kramar Nilla

 4. Spännande med nåt nytt på g! Can’t wait!

  Kram Lena

 5. Visitkort var det ja, måste ordna det 🙂 kramis Diana

 6. Spännande tider med andra ord 😉
  Var i Stockholm på den stora Bloggdagen och lyssnade på dig. Innan dess hade jag inte en tanke på visitkort. Bra tips!
  Kram Maria

 7. Vad spännande, undrar just vad du har för fuffens på gång =)
  Här blev det varken åska eller regn, men ibland är det mysigt att få kura inne då <3
  Kram fina och ha en toppen dag =)

 8. Spännande! Det är säkert värt att vänta på för oss läsare, lycka-till-kram! <3

 9. Jag vill också ha visitkort! Tror jag vet hur jag vill att de ska se ut också. Ska nog höra med det lokala tryckeriet hur mkt de tar.
  Kram snyggaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *